Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ποιοι κονταροχτυπήθηκαν για τους «Μπαμπά-δες» στην ΕΡΤ

Ποιοι κονταροχτυπήθηκαν για τους «Μπαμπά-δες» στην ΕΡΤ

Με τον Τάσο Ιορδανίδη να βρίσκεται στην παρουσίαση της εκπομπής «Μπαμπά-δες» στην ΕΡΤ, το «Mega Καλημέρα» αποκαλύπτει το παρασκήνιο μέχρι την επιλογή του.

Με τον Τάσο Ιορδανίδη να βρίσκεται στην παρουσίαση της εκπομπής «Μπαμπά-δες», το «Mega Καλημέρα» αποκαλύπτει το παρασκήνιο πίσω από την επιλογή του.

Η ομάδα του Mega Καλημέρα με την Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε το παρασκήνιο με το κονταροχτύπημα για την εκπομπή «Μπαμπά-δες» ανάμεσα σε Γιώργο Καράβα, Σάββα Πούμπουρα και Τάσο Ιορδανίδη.

Είχε κάνει δοκιμαστικό και ο Γιώργος Καράβας

«Έμαθα ότι μαζί με τον Τάσο Ιορδανίδη είχε κάνει δοκιμαστικό και ο Γιώργος Καράβας. Και αυτό είναι κάτι που δεν το ήξερα. Εγώ γνώριζα ότι θα την κάνει ο Σάββας», σημείωσε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Κι εγώ έτσι γνώριζα», σημείωσε από την πλευρά της η Ελεονώρα Μελέτη.

«Το είχα σχεδόν σίγουρο. Τόσο σίγουρο που είχα χαρεί και πάρα πολύ γιατί τρέφω ιδιαίτερη εκτίμηση για τον Σάββα και θα του πήγαινε και πάρα πολύ. Μαθαίνω ότι εκλήθηκε και ο Γιώργος Καράβας. Έκανε δοκιμαστικό, ήταν πολύ καλός. Ωστόσο σύμφωνα με τους υπεύθυνους της παραγωγής καλύτερος όλων αυτών ήταν ο Τάσος Ιορδανίδης.

Σε ένα σχόλιο του Στέφανου Κωνσταντινίδη, η Ελεονώρα Μελέτη αναρωτήθηκε αν είναι μίασμα όποιος έχει περάσει από την ιδιωτική τηλεόραση ή πρέπει να είναι ηθοποιός για να πάρει εκπομπή στην ΕΡΤ.

Το να μένουν ή παραμένουν ή γίνονται άνεργοι παρουσιαστές επαγγελματίες με προβληματίζει

«Καταλαβαίνω ότι υπάρχει μία αδυναμία στους ηθοποιούς στην ΕΡΤ, αλλά όχι ότι οι δημοσιογράφοι – παρουσιαστές είμαστε απολίτιστοι τύπου. Έχουμε μια εμπειρία που για να αποκτηθεί από τον ηθοποιό, που εγώ τους σέβομαι πολύ, αλλά μιλάμε για δύο διαφορετικά επαγγέλματα. Δεν είμαστε στην εποχή που ο παρουσιαστής ήταν ηθοποιός πρώτα ή ακόμα και ο παρουσιαστής ειδήσεων ήταν ηθοποιός. Ζούμε σε μια εποχή που υπάρχουν οι παρουσιαστές, οι δημοσιογράφοι, υπάρχουν τα πολυεργαλεία δημοσιογράφοι – παρουσιαστές. Θεωρώ ότι αυτό θα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο», σημείωσε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους ηθοποιούς αλλά κάπου το να βλέπω ότι μένουν ή παραμένουν ή γίνονται άνεργοι παρουσιαστές επαγγελματίες για να πάρουν τη θέση τους ηθοποιοί που είναι ταλαντούχοι, εξαιρετικά συμπαθείς και αγαπητοί στο κοινό, έχουν θέση σε σίριαλ και στο θέατρο εμένα αυτό με προβληματίζει», προσέθεσε η Ελεονώρα Μελέτη.

Sports in

«Ο Ιωαννίδης βρίσκεται στην πρώτη θέση της μεταγραφικής λίστας της Σπόρτινγκ»

Νέο δημοσίευμα στην Πορτογαλία το οποίο αναφέρεται στο ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Φώτη Ιωαννίδη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024