Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μαριάννα Τουμασάτου: «Κινδυνέψαμε πολύ με τη φωτιά, χαιρετήσαμε το σπίτι μας»

Μαριάννα Τουμασάτου: «Κινδυνέψαμε πολύ με τη φωτιά, χαιρετήσαμε το σπίτι μας»

Η Μαριάννα Τουμασάτου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε για την καριέρα της και τη συνεργασία με τον σύζυγό της.

Η αγαπημένη ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη για την καριέρα της, αλλά και τη συνεργασία με τον σύζυγό της και επίσης ηθοποιό Αλέξανδρο Σταύρου σε θεατρική παράσταση.

«»Το μπουφάν της Χάρλεϊ» το έχει σκηνοθετήσει ξανά ο Αλέξανδρος Σταύρου και έχουμε φιλική σχέση με τον Βασίλη Κατσικονούρη, τον συγγραφέα. Ένας μονόλογος που τον έχω λατρέψει από την πρώτη φορά που τον είδα. Πρώτη φορά το είχε δει ο Αλέξανδρος από την Άννα Παναγιωτοπούλου και είχε κάνει κλικ και στους δυο μας. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και με σκηνοθετεί ο Αλέξανδρος πρώτη φορά σε αυτό το συγκλονιστικό έργο».

Είναι αυστηρός σκηνοθέτης και εγώ λίγο τεμπελάκι. Έξω από την πόρτα τον αντιμετωπίζω σαν σύζυγο και του λέω… «αυτός ο σκηνοθέτης σήμερα με έπρηξε»

«Δεν αντιμετωπιζόμαστε σαν σύζυγοι στη δουλειά οπότε δεν με αγχώνει. Είναι αυστηρός σκηνοθέτης και εγώ λίγο τεμπελάκι. Έξω από την πόρτα τον αντιμετωπίζω σαν σύζυγο και του λέω… «αυτός ο σκηνοθέτης σήμερα με έπρηξε», αναφέρει για τη συνεργασία με τον σύζυγό της.

Σχετικά με την επικαιρότητα και αναφερόμενη στη δολοφονία του Αντώνη Καρυώτη, η δημοφιλής ηθοποιός σημειώνει πως έχουμε εξοικειωθεί πάρα πολύ με τον θάνατο και τη βία.

«Ρίξανε τον άνθρωπο επειδή δεν ήταν εγκαίρως στο καράβι; Σοβαρά μιλάμε τώρα; Άνθρωποι που ζουν μέσα στα καράβια, που ξέρουν, τον έριξαν στα απόνερα. Πώς θα σωζόταν; Έχουμε εξοικειωθεί πάρα πολύ με τον θάνατο, με τη βία, με την επιθετικότητα. Δε μας νοιάζει πια αν οι άνθρωποι ξενιτεύονται. Και εμείς πρόσφυγες είμαστε στην ίδια μας τη χώρα».

«Κινδυνέψαμε πολύ με τη φωτιά»

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε και στις πυρκαγιές, σημειώνοντας πως κινδύνεψαν πολύ.

«Και εμείς κινδυνέψαμε πολύ με τη φωτιά στην Πάρνηθα. Φορτώσαμε τα σκυλιά, τα γατιά και βασικά συναισθηματικά πράγματα της ζωής μας και χαιρετήσαμε το σπίτι μας. Ευτυχώς δεν καταστράφηκε», υπογράμμισε η αγαπημένη ηθοποιός.

Όσο για τα μελλοντικά της επαγγελματικά σχέδια, αναφέρει πως θα παρουσίαζε τηλεπαιχνίδι αν ήταν στα μέτρα της.

Sports in

Πόσα χρήματα έχει κερδίσει μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός από την ασύλληπτη ευρωπαϊκή του πορεία

Αυτά είναι τα συνολικά έσοδα του Ολυμπιακού φέτος από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024