Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σε ποιον όροφο ξενοδοχείου πρέπει να μένετε – Τι λέει πρώην πράκτορας του FBI

Σε ποιον όροφο ξενοδοχείου πρέπει να μένετε – Τι λέει πρώην πράκτορας του FBI

Συμβουλές για να είστε ασφαλείς όταν ταξιδεύετε στο εξωτερικό από τον... πλέον αρμόδιο

Αν όταν ταξιδεύετε αισθάνεστε μια… ανησυχία για το τι μπορεί να συμβεί, αν νιώθετε περισσότερο ευάλωτοι σε διάφορους κινδύνους έχουμε τη λύση!

Για την ακρίβεια όχι εμείς, μία πρώην πράκτορας του FBI και της CIA, η Tracy Walder, που ξέρει πάντα τι πρέπει να κάνει όταν ταξιδεύει στο εξωτερικό ώστε να μειώσει τις πιθανότητες να βρεθεί σε κίνδυνο.

Η Walder, πριν ξεκινήσει το ταξίδι της σε κάποια πόλη του εξωτερικού, εξετάζει τις πιθανότητες τρομοκρατικής απειλής και χρησιμοποιεί μια εφαρμογή που ειδοποιεί τις επαφές της για το σημείο στο οποίο βρίσκεται σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Επίσης δεν μένει ποτέ σε κάποιο AirBnb, καθώς, όπως λέει, κάτι τέτοιο είναι «εξαιρετικά επικίνδυνο και ριψοκίνδυνο». «Στην ουσία, εμπιστεύεσαι κάποιον που δεν γνωρίζεις για να μείνεις στο σπίτι του» λέει η πρώην πράκτορας του FBI στο SWNS, όπως αναμεταδίδει η New York Post. «Και δεν ξέρεις και ποιος γράφει τις κριτικές» προσθέτει.

Οι πιο… ασφαλείς όροφοι στα ξενοδοχεία

Στα ξενοδοχεία, η Walder ζητά να μείνει σε ένα δωμάτιο μεταξύ τρίτου και έκτου ορόφου, γιατί αυτοί είναι οι πιο ασφαλείς.

Όπως λέει, όταν μένεις σε αυτά τα δωμάτια μπορείς να βγεις έγκαιρα σε περίπτωση απειλής και ταυτόχρονα είσαι αρκετά μακριά από εισβολείς που ίσως μπουν από το ισόγειο.

«Κάποιος που θα προσπαθήσει να μπει στο ξενοδοχείο για να κλέψει ή για να απειλήσει με οποιονδήποτε τρόπο τους ενοίκους, συνήθως θα το κάνει από την κύρια είσοδο. Αν τώρα χρειαστεί να βγείτε λόγω έκτακτης ανάγκης και για παράδειγμα μένετε στους πάνω ορόφους, θα είναι πολύ δύσκολο να τα καταφέρετε».

Μόλις μπει στο δωμάτιό της, η Walder κλειδώνει πάντα την πόρτα και βάζει ένα ακόμα εμπόδιο πίσω από την πόρτα για «επιπλέον ασφάλεια».

Μάλιστα, όπως εξομολογείται, κάποια φορά που το δωμάτιό της ήταν στον πρώτο όροφο ενός ξενοδοχείου και αρνήθηκαν να την μετακινήσουν, έβαζε πετσέτες κάτω από την πόρτα για να έχει χρόνο να αντιδράσει αν χρειαστεί.

«Υπάρχουν πράγματα που εξακολουθώ να μην μπορώ να αποκαλύψω αλλά γενικά μιλώντας, όταν ταξιδεύω έχω πάντα στο μυαλό μου ότι ίσως κάποιος ξέρει ποια είμαι και που βρίσκομαι και ίσως προσπαθήσει να με βλάψει» λέει η πρώην πράκτορας FBI και CIA.

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024