Ήττα της Φράιμπουργκ πριν τον Ολυμπιακό (2-4)
Σε ένα παιχνίδι με πολλά γκολ, η Ντόρτμουντ έκανε ανατροπή στην… ανατροπή και πήρε τη νίκη με σκορ 4-2 επί της Φράιμπουργκ
Ένα παιχνίδι που ήταν… διαφήμιση του ποδοσφαίρου διεξήχθη στην έδρα της Φράιμπουργκ, με την Ντόρτμουντ να παίρνει τη νίκη επί των φιλοξενούμενων με σκορ 4-2, λίγες μέρες πριν την αναμέτρηση των «Βραζιλιάνων του Μπράισγκαου» κόντρα στον Ολυμπιακό για το Europa League.
Η Ντόρτμουντ ξεκίνησε εξαιρετικά το παιχνίδι, με τον Ματς Χούμελς να ανοίγει το σκορ στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης, δίνοντας προβάδισμα με το 1-0.
Ωστόσο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου η Φράιμπουργκ έκανε μια τρομερή ανατροπή για να πάει εκείνη μπροστά στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Χόλερ έκανε το 1-1, για να έρθει τέσσερα λεπτά αργότερα ο Χόφλερ να κάνει το 2-1.
Στο δεύτερο μέρος το ματς ήταν αρκετά ισορροπημένο με τους Βεστφαλούς να βρίσκουν τον τρόπο για να το φέρουν στα ίσα με τον Μάλεν στο 60′ να γράφει το 2-2. Στο 82′ ο Χόφλερ δέχθηκε την κόκκινη κάρτα και αποβλήθηκε, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.
Κάτι που εν τέλει εκμεταλλεύτηκε η Ντόρτμουντ που με τον Χούμελς στο 88′ βρήκε το πολυπόθητο γκολ για να κάνει το 3-2, ενώ ο Ρόις στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 4-2.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Κολωνία-Χόφενχαϊμ 1-3
Φράιμπουργκ-Ντόρτμουντ 2-4
Μάιντζ-Στουτγκάρδη 1-3
Λειψία-Άουγκσμπουργκ 3-0
Βόλφσμπουργκ-Ουνιόν Βερολίνου 2-1
- Ο Βαλαντσιούνας για τους λόγους που επέλεξε να αγωνιστεί στη Ζάλγκιρις Κάουνας
- Την Κυριακή (19/7) στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Όσμαν
- Ο Ολυμπιακός στο… Αργεντινή – Αγγλία: Το δωμάτιο – εξέδρα, ο Ναπολιτάνος Μαφέο και το «ποτέ» του Μεντιλίμπαρ
- Οι τρίδυμες αδελφές Αλεξανδρή θα αγωνίζονται πλέον στην καλλιτεχνική κολύμβηση με το ελληνικό εθνόσημο
- Σοκ στον Παναθηναϊκό: Ρήξη χιαστού ο Ίνγκασον – Εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα ο Καλάμπρια
- Οι όμιλοι του FIBA Europe Cup και οι αντίπαλοι των τεσσάρων ελληνικών ομάδων
- Λιονέλ Σκαλόνι: Ο «κλαψιάρης» που υπογράφει τη… χρυσή εποχή του Μέσι και της Αργεντινής (vids)
- Η Μοντερέι του Αλμέιδα δίνει 8 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ για τον Πινέδα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/manouchehr-hejazi-QeoXkIesiCo-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442