Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Δεν ξέρω γιατί γράφουν ότι είμαι αγνώριστη» - Η Καλομοίρα απαντά στα σχόλια στις φωτογραφίες της

«Δεν ξέρω γιατί γράφουν ότι είμαι αγνώριστη» – Η Καλομοίρα απαντά στα σχόλια στις φωτογραφίες της

Με την Καλομοίρα να ετοιμάζεται για το «I’m a celebrity get me out of here» με τον Γιώργο Λιανό, η τραγουδίστρια απάντησε στα σχόλια που αφήνουν followers της στις φωτογραφίες της.

Με την Καλομοίρα να προετοιμάζεται για τη συμπαρουσίαση του «I’m a celebrity get me out of here» με τον Γιώργο Λιανό, η κάμερα της εκπομπής «Γεια Σου» τη συνάντησε την τραγουδίστρια στα παρασκήνια της φωτογράφισης.

Η κάμερα της εκπομπής και ο Ισίδωρος Φίκαρης συνάντησε την τραγουδίστρια στα παρασκήνια της φωτογράφισης, με την Καλομοίρα να απαντά στα σχόλια που δέχεται στα social media ότι είναι αγνώριστη.

Πως φαίνομαι στην τηλεόραση; Δεν μπορώ να καταλάβω. Έτσι είμαι! Δεν βάζω φίλτρα, το πιο ωραίο φως θα βάλω!

«Δεν ξέρω γιατί έγραφαν κάτω από τη φωτογραφία ότι είμαι αγνώριστη. Τι να σου πω; Με ρωτάνε και όταν τους βλέπω στον δρόμο “έχεις κάνει αυτό;”. Συνήθως όταν με βλέπουνε από κοντά μου λένε πως είμαι πιο όμορφη. Πως φαίνομαι στην τηλεόραση; Δεν μπορώ να καταλάβω. Έτσι είμαι! Δεν βάζω φίλτρα, το πιο ωραίο φως θα βάλω! Το πιο ωραίο φως που μπορώ να βρω, θα βάλω! Θα σου πω εγώ τι κάνω! Βάζω αγγούρια στα μάτια, βάζω πολλές κρέμες να μην είναι σκληρό το δέρμα», ανέφερε η Καλομοίρα μιλώντας στην εκπομπή «Γειά Σου».

Ήταν σε μία από τις τελευταίες της αναρτήσεις που αρκετοί από τους followers της έγραψαν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ότι δεν αναγνωρίζουν την Καλομοίρα. «Η Καλομοίρα που είναι» έγραψε ένας από τους followers της και άλλους να την καλούν να σταματήσει με τα φίλτρα.

View this post on Instagram

A post shared by @itskalomira

Το νέο πρότζεκτ για την Καλομοίρα

Η Καλομοίρα μίλησε και για το νέο project το οποί θα παρουσιάζει με τον Γιώργο Λιανό, αποκαλύπτοντας και την αντίδρασή της όταν της έγινε η πρόταση για το «I’m a celebrity get me out of here». «Χάρηκα πολύ γιατί είναι ένα project πολύ όμορφο. Χιούμορ, διασκέδαση, ήλιος, ωραία παρέα. Ξέρω τον Λιανό χρόνια και νιώθω ότι έχουμε πολλά κοινά και θα περάσουμε και πολύ ωραία. Και με το κόνσεπτ», ανέφερε χαρακτηριστικά η Καλομοίρα στην κάμερα του «Γεια Σου».

«Πριν πω το ναι, έκατσα κάτω με την οικογένεια και τον Γιώργο και τα παιδιά και είπαμε η μαμά έχει μία πρόταση και θα λείπει 45 με 50 ημέρες. Σας πειράζει; Και είπαν μαμά μαμά κάνε το. Τα παιδιά υποστηρίζουν πολύ τη μαμά τους και είναι υπέροχο», σημείωσε η Καλομοίρα.

Sports in

Η «ανάκριση» του Έσε: Τι είπε για Μέσι, Μαραντόνα και Πελέ (vid)

Ο Έσε αποκάλυψε αρκετά πράγματα για εκείνον απαντώντας στο QnA που δημοσίευσε ο Ολυμπιακός στα social media.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024