Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κλείστε το εισιτήριο σας για την έκθεση ECDM Expo SE Europe 2023

Κλείστε το εισιτήριο σας για την έκθεση ECDM Expo SE Europe 2023

Δύο μεγάλες συνεδριακές σκηνές θα φιλοξενήσουν δύο παράλληλα Διήμερα Συνέδρια, το Διεθνές Συνέδριο για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Διεθνές Συνέδριο για το Ψηφιακό Μάρκετινγκ.

Η μεγαλύτερη έκθεση-συνέδριο για το ηλεκτρονικό εμπόριο και το Digital Marketing στη Νοτιοανατολική Ευρώπη είναι γεγονός και ανοίγει τις πύλες της στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου, στο Ζάππειο Μέγαρο, στην Αθήνα.

Κορυφαίοι ομιλητές του κλάδου και ανώτερα στελέχη εταιρειών και οργανισμών του ηλεκτρονικού εμπορίου θα μοιραστούν ιδέες για τις τρέχουσες και μελλοντικές εξελίξεις κατά τη διάρκεια των διήμερων συνεδρίων της η eCommerce & Digital Marketing Expo Southeastern Europe 2023.

Ανάμεσα στους εκθέτες συμπεριλαμβάνονται εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες και προϊόντα, eCommerce Development, Digital Marketing, Logistics & Courier, Digital Payments, Marketing Automation, Packaging, Law Services, Content Creation κ.ά

Δύο μεγάλες συνεδριακές σκηνές θα φιλοξενήσουν δύο παράλληλα Διήμερα Συνέδρια, το Διεθνές Συνέδριο για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Διεθνές Συνέδριο για το Ψηφιακό Μάρκετινγκ.

Η θεματολογία των δύο διεθνών συνεδρίων της διοργάνωσης διαμορφώθηκε με το βλέμμα στο σήμερα αλλά και στο αύριο αφού οι αλλαγές και οι εξελίξεις στα οικοσυστήματα και των δύο κλάδων είναι συνεχείς.

Ο σκοπός της έκθεσης είναι η επαφή επιχειρήσεων – παρόχων υπηρεσιών απ’ ευθείας με τους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο, ή χρησιμοποιούν το διαδικτυακό marketing σαν εργαλείο προβολής τής επιχείρησής τους.

Αν θέλετε να κλείσετε έγκαιρα το εισιτήριο σας προκειμένου να παρακολουθήσετε τις εργασίες των συνεδρίων θα πρέπει να σπεύσετε να κλείσετε τα εισιτήρια πριν εξαντληθούν.

Το κόστος του κανονικού εισιτηρίου για το Διήμερο Συνέδριο eCommerce και για το Διήμερο Συνέδριο Digital Marketing ανέρχεται στα 200 ευρώ πλέον ΦΠΑ και σας εξασφαλίζει συμμετοχή και στις δύο ημέρες των συνεδρίων.

Εφόσον επιθυμείτε να συμμετάσχετε αγοράστε ηλεκτρονικά τα εισιτήρια σας μέσα από το www.ecdmexpo.com, ενώ να σημειωθεί πως η είσοδος στον εκθεσιακό χώρο της ECDM Expo SE Europe 2023 είναι δωρεάν, αρκεί να έχετε ολοκληρώσει την ηλεκτρονική εγγραφή σας.

Η ECDM Expo SE Europe 2023 διοργανώνεται υπό τις αιγίδες των GR.EC.A, iab Hellas, ΣΕΠΕ, ΣΕΚΕΕ και διοργανώνεται με την υποστήριξη των εταιρειών:

Main Sponsors: ATCOM, DHL, Lighthouse, ACS, PROTOCOL, NetSteps, WayMore, Digital4u, EPSILON SingularLogic, Skroutz, SHOPFLIX.gr, MasterCard, CleverPoint

Sponsors: 3ds, digital challenge, DigitalUp, eshoped, Happy Online, M-Stat, Γενική Tαχυδρομική, Releva, Papaki, Courier Center, ΕΛΤΑ Courier

Supporters: Shopranos, Asendia, Artecniko, Cloudcart

Sports in

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς για τη φάση των «64» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024