Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
6 συναυλίες που δεν πρέπει να χάσετε την εβδομάδα που έρχεται

6 συναυλίες που δεν πρέπει να χάσετε την εβδομάδα που έρχεται

Τώρα τα εισιτήρια για τις συναυλίες που είναι διαθέσιμα μέσω του more.com, μπορείτε να τα πάρετε από το Shopflix.gr!

Τις απολαμβάνουμε ιδιαίτερα τους μήνες του καλοκαιριού και σίγουρα δεν θέλουμε να τελειώσουν. Ο λόγος φυσικά για τις συναυλίες που μας δίνουν την πολύτιμη ευκαιρία να ακούσουμε live τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες, να διασκεδάσουμε και να τραγουδήσουμε κάθε αγαπημένη μας επιτυχία παρέα με τους φίλους μας.

Τώρα η εμπειρία γίνεται ακόμα πιο εύκολη και διασκεδαστική, αφού μπορείτε να περιηγηθείτε και να αγοράσετε ηλεκτρονικά τα εισιτήριά σας για όποια εκδήλωση θέλετε μέσω του SHOPFLIX.GR. Με λίγα μόνο κλικ έχετε πρόσβαση σε μια τεράστια γκάμα εκδηλώσεων που έχει εξασφαλίσει το more.com και ανταποκρίνονται σε κάθε γούστο αλλά και ηλικία.

Μπείτε και περιηγηθείτε εύκολα στην καινοτόμα πλατφόρμα για να δείτε όλες δραστηριότητες. Τα ηλεκτρονικά σας εισιτήρια θα παραδοθούν άμεσα στο προσωπικό σας email, χωρίς περιττές ανησυχίες αφού SHOPFLIX.GR και more.com έχουν εφαρμόσει ισχυρά μέτρα ασφαλείας για την προστασία των δεδομένων σας αλλά και πληρωμές με όλους τους τρόπους.

Οι συναυλίες που δεν πρέπει να χάσετε την εβδομάδα που μας έρχεται περιλαμβάνουν:

Hauser | Rebel With A Cello

Το «κακό» παιδί – και ιδρυτικό μέλος – του μουσικού διδύμου των 2Cellos, γνωστός απλά ως HAUSER, θα επισκεφθεί την Αθήνα στο πλαίσιο της περιοδείας του με τίτλο «Rebel with a Cello» όχι για μία αλλά για δύο (2!) συναυλίες στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού εγκαινιάζοντας την επαναλειτουργία του ιστορικού θεάτρου με τον πιο «ανατρεπτικό» μουσικό τρόπο!

Οι συναυλίες του χαρακτηρίζονται από τον άρτιο συνδυασμό των εκρηκτικών ερμηνειών – σήμα κατατεθέν του σούπερ σταρ τσελίστα – με τον ρομαντικό και γεμάτο ψυχή, ήχο. Ένα σύνθετο στυλ που τον κάνει μοναδικό. HAUSER, μια μουσική κατηγορία μόνος του.

Και ενώ ο ανυπότακτος, ρομαντικός μουσικός παρουσιάζει στις συναυλίες του τα δημοφιλή μουσικά του έργα που όλοι γνωρίζουν και αγαπούν, η περιοδεία «Rebel with a Cello» περιλαμβάνει και μια τρίτη πράξη – ροκ και ρυθμικού ρετρό με σύγχρονα ακούσματα – χορευτικών κομματιών από το σόλο άλμπουμ με τίτλο, The Player.

Εισιτήρια θα βρείτε εδώ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ – »ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΛΙΓΑΚΙ ΟΥΡΑΝΟ΄΄

Με την ιδιαίτερη χροιά της φωνή του και τις μοναδικές ερμηνείες του έχει καταφέρει να είναι χαραγμένος ανεξίτηλα στη συνείδηση του κοινού τόσο ο ίδιος ως καλλιτέχνης, όσο και τα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει.

Πάντα με μεγάλο σεβασμό και αφοσίωση σε αυτό που κάνει, κατάφερε να έχει μια συγκινητική απήχηση στον κόσμο όλα αυτά τα χρόνια. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι κάθε του δίσκος έχει γίνει χρυσός ή πλατινένιος.

Ο Γιάννης Πάριος μας περιμένει να τραγουδήσουμε μαζί του τις αμέτρητες παλιές και νέες του επιτυχίες! Μαζί του θα ταξιδέψουμε, θα ερωτευτούμε, θα ονειρευτούμε και θα νοσταλγήσουμε.

Εισιτήρια θα βρείτε εδώ.

ΑΜΑDEUS MOZART-REQUIEM TO ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΙΟ

Πρόκειται για μια μεγαλειώδη συμφωνική συναυλία που παρουσιάζει κορυφαία αριστουργήματα του μουσικού Κλασικισμού, τα πλέον εμβληματικά έργα του πιο ιδιοφυή συνθέτη όλων των εποχών, του Wolfgang Amadeus Mozart.

Tα αριστουργηματικά έργα του W.A. Mozart θα ερμηνεύσει η κορυφαία σε παγκόσμια κατάταξη, ιστορική Συμφωνική Ορχήστρα της Εθνικής Πολωνικής Όπερας της Βαρσοβίας.

To παγκοσμίως γνωστό και αγαπητό στο κοινό Κοντσέρτο για πιάνο αρ. 20, K.466 του Wolfgang Amadeus Mozart, οικουμενικά αναγνωρισμένο για την τελειότητα του στην προσέγγιση του «τραγικού» και του «θείου» της ανθρώπινης ψυχής, θα ερμηνεύσει η σπουδαία Ελληνίδα πιανίστα Τατιάνα Παπαγεωργίου, με διεθνείς διακρίσεις και μακροχρόνιες σπουδές στο εξωτερικό, η οποία αναμετράται επάξια με κορυφαίες ορχήστρες ανά τον κόσμο από νεαρή ηλικία.

Εισιτήρια θα βρείτε εδώ.

Σταμάτης Κραουνάκης | «Πάμε Κραουνάκη»

Η μεγάλη επιτυχία, το γλέντι καρδιάς του Σταμάτη Κραουνάκη που ένωσε την πόλη σε μία παρέα έρχεται στο Vergina Theatro. Κρατάμε τις ψηλές στιγμές του εκεί που η επικοινωνία γίνεται οικογενειακή γιορτή φορτώνουμε καινούργια τραγούδια, ολοκαίνουργια και λαϊκά που λατρευτήκαν και δίνουμε ραντεβού κάθε Παρασκευή & Σάββατο.

Έτοιμοι να τα δώσουμε όλα. Ακονίστε αισθήματα, ακονίστε φωνές κι ελάτε παρέα μας.

Εισιτήρια θα βρείτε εδώ.

ΠΥΞ ΛΑΞ | ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ

Η επαναλειτουργία του θρυλικού πλέον θεάτρου του Λυκαβηττού με ιστορία από το 1965 σηματοδοτεί και την επιστροφή των ΠΥΞ ΛΑΞ για δύο βραδιές, 16 και 21 Σεπτεμβρίου, στην πιο μελωδική κορυφή της πόλης.

Η πορεία των Πυξ Λαξ συνδέεται άρρηκτα με τον ίδιο το λόφο του Λυκαβηττού και έχει συνδυαστεί με θρυλικές συναυλίες τους. Η μπάντα ξεκίνησε να δίνει εκεί συναυλίες το 1996 και κατέγραψε πολλαπλές sold out εμφανίσεις στο Λυκαβηττό.

Τώρα, οι ΠΥΞ ΛΑΞ μας καλούν να ανέβουμε και πάλι στο λόφο! Να θυμηθούμε τις μαγικές στιγμές που ερωτευτήκαμε, αγαπήσαμε, να τραγουδήσουμε μαζί για τους εκπληρωμένους και ανεκπλήρωτους έρωτές μας και για τις παλιές αγάπες που πήγαν στον παράδεισο. Να θυμηθούμε τι είναι αυτό που μας ενώνει, να ξανανιώσουμε, να συγκινηθούμε και γιατί όχι, να ξαναερωτευτούμε!

Εισιτήρια θα βρείτε εδώ.

30 χρόνια ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ: “ΝΤΕΡΤΙ THIRTY” μια μαγική συναυλία στο Λυκαβηττό

Ο Γιώργος Μαζωνάκης γιορτάζει 30 χρόνια δισκογραφίας με μία μαγική συναυλία στον Λυκαβηττό. Για να είναι σήμερα ο καθοριστικός λαϊκός τραγουδιστής, του οποίου τα τραγούδια και οι εμφανίσεις γίνονται καθημερινή συζήτηση και συνεχής εμπειρία, ο Γιώργος Μαζωνάκης έγινε προηγουμένως ένας αφοσιωμένος λαϊκός ακροατής. Δεν είναι εύκολο, λοιπόν, να εντοπιστεί μία συγκεκριμένη αρχή στην καλλιτεχνική του ζωή.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης μπήκε στο τραγούδι όταν οι γονείς του άνοιξαν για πρώτη φορά το ραδιόφωνο. Όταν ανακάλυψε τις φωνές του Στράτου Διονυσίου και της Μαρινέλλας, τις μελωδίες του Καλδάρα και του Σούκα, ή τα λόγια του Πυθαγόρα και του Λευτέρη Παπαδόπουλου.

Υπάρχει όμως και μία πολύ συγκεκριμένη αφετηρία, καθώς, το 1993, ο Μαζώ απέκτησε τα πρώτα δικά του τραγούδια. Από τότε και κάθε μέρα, το παιδί της νύχτας που ήπιε πάλι και έκανε κεφάλι, που φόρεσε το Gucci φόρεμα, που ζηλεύει και διανυκτερεύει, που γεμίζει εκείνο το ένα κενό όταν λείπει πάλι ο θεός, που ξέρει ότι στον έρωτα παρανοείς επειδή αγαπώ σημαίνει πνίγομαι μα ζω ακόμα, εκείνο το παιδί βρίσκει τους δικούς του ακροατές στα ραδιόφωνα και online.

Εισιτήρια θα βρείτε εδώ.

Sports in

Live η «μάχη» της Άστον Βίλα με την Μπράιτον λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπράιτον – Άστον Βίλα για την 36η αγωνιστική της Premier League, λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς της Βίλα με τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024