Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη για τον χωρισμό: «Πέρασα πολύ δύσκολες στιγμές»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη για τον χωρισμό: «Πέρασα πολύ δύσκολες στιγμές»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκαλύπτει τις δύσκολες στιγμές που βίωσε μετά τον χωρισμό της. Μιλά για την επανασύνδεση και κάνει αποκαλύψεις για Τούνη - Αλεξάνδρου.

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στην εκπομπή Happy Day και την Ευάννα Ζουμπούρογλου, μιλώντας για το καλοκαίρι και την επιστροφή στην καθημερινότητά της.

Το γνωστό μοντέλο μίλησε για τον χωρισμό και την επανασύνδεση με τον σύντροφό της, ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που δεν πήγε στις Μαλδίβες για τα γενέθλια της Ιωάννας Τούνη.

«Πέρασα ένα υπέροχο καλοκαίρι, όπως ακριβώς το θέλαμε με τον σύζυγό μου. Τώρα είμαι έτοιμη για δράση. Όταν είχε συμβεί ο χωρισμός μας, πέρασα πολύ δύσκολες στιγμές. Αυτό που με πονούσε περισσότερο ήταν ότι δεν έβλεπα και εκείνον καλά. Ήταν πολύ μικρό το χρονικό διάστημα που χωρίσαμε. Άλλο το τι βλέπατε εσείς και άλλο τι συνέβαινε στην πραγματικότητα. Θα ήθελα να μοιράζομαι παραπάνω πράγματα, αλλά με κρατάει η κακία και ο φθόνος του κόσμου», σημείωσε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

«Του είπα δεν με νοιάζει, ας χτυπιέσαι όσο θέλεις εγώ θα ανεβάσω φωτογραφία μας στα social media. Ο σύντροφός μου δεν θέλει να ανεβάζω φωτογραφίες του» αποκάλυψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη για την πρώτη φορά που ανέβασε κοινή τους φωτογραφία στα γενέθλιά της.

«Η Τούνη είναι πιο περιπετειώδης από τον Αλεξάνδρου»

«Δεν πήγα στα γενέθλια της Ιωάννας Τούνη γιατί στις Μαλδίβες πηγαίνεις τον χειμώνα, δεν πας τώρα, έχει μουσώνες. Να αφήσω την Ελλάδα να πάω στους μουσώνες; Με κάλεσε αλλά εκείνο το διάστημα ήμουν εκτός με τον σύντροφό μου, λείπαμε. Δεν ξέρω πως της τη βίδωσε να πάει εκεί πέρα. Ήθελε να κάνει κάτι ξεχωριστό. Εντάξει τώρα είναι και με τον μπέμπη, είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Δεν είναι το ίδιο όπως όταν ήταν ελεύθερη.

Η Ιωάννα έχει διάθεση και όρεξη για ζωή. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι σαν την πεθερά, «το παιδί, το παιδί». Είναι πολύ μπουμπούκος ο Δημήτρης. Η Ιωάννα είναι πιο περιπετειώδης. Νονοί του παιδιού είναι η Στέλα Πάσσαρη και ο Γιώργος Μανίκας, όχι εγώ. Τα παιδιά κάνουν πολλά περισσότερα χρόνια παρέα απ’ ό,τι κάνουμε εμείς και έχουν προτεραιότητα», σημείωσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024