Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρονάλντο: Το «Φαινόμενο» βαφτίστηκε χριστιανός

Ρονάλντο: Το «Φαινόμενο» βαφτίστηκε χριστιανός

Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής δήλωσε ότι πίστευε πάντα στον Χριστό, αλλά δεν είχε βαπτιστεί.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2002 με την Εθνική Βραζιλίας, Ρονάλντο, αποφάσισε στα 46 του χρόνια να βαφτιστεί χριστιανός.

Το «Φαινόμενο», όπως είναι το προσωνύμιο του Βραζιλιάνου πρώην επιθετικού με την σπουδαία καριέρα, δήλωσε πως πάντα πίστευε στον Χριστό, αλλά δεν είχε βαπτιστεί.

Στην ανάρτηση του, με την οποία έκανε γνωστό το γεγονός της βάφτισης του, ο Ρονάλντο μεταφέρει μεταξύ άλλων ότι νιώθει πλέον αναγεννημένος ως παιδί του Θεού.

«Αισθάνομαι πραγματικά αναγεννημένος ως παιδί του Θεού – με έναν νέο, πιο συνειδητοποιημένο, βαθύτερο τρόπο».

View this post on Instagram

A post shared by Ronaldo (@ronaldo)

Η ανάρτηση του Ρονάλντο

«Σήμερα είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα. Έχω βαπτιστεί! Η χριστιανική πίστη ήταν πάντα θεμελιώδες κομμάτι της ζωής μου από την παιδική μου ηλικία, αν και δεν είχα βαπτιστεί ακόμα. Με το μυστήριο, αισθάνομαι πραγματικά αναγεννημένος ως παιδί του Θεού – με έναν νέο, πιο συνειδητοποιημένο, βαθύτερο τρόπο» ανέφερε.

«Ανανεώνω τη δέσμευσή μου να ακολουθήσω τον δρόμο της καλής, ελεύθερης και αυθόρμητης βούλησης, πιστεύοντας στην αγάπη του Ιησού, στην αγάπη φιλανθρωπίας» συμπλήρωσε ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος.

Η σπουδαία καριέρα

Ο Ρονάλντο έχει στεφθεί δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής με τα χρώματα της «Σελεσάο»: το 1994 ως μέλος της αποστολής της Βραζιλίας στα γήπεδα των Ηνωμένων Πολιτειών και το 2002 ως ο καθοδηγητής (8 τέρματα) της εκπληκτικής ομάδας παρέα με τους Ριβάλντο και Ροναλντίνιο στο Μουντιάλ της Ιαπωνίας και της Νότιας Κορέας.

Έχει αγωνιστεί σε Κρουζέιρο (1993), Αϊτχόφεν (1994), Μπαρτσελόνα (1996), Ίντερ (1997), Ρεάλ Μαδρίτης (2002), Μίλαν (2007), Κορίνθιανς (2008). Στο παλμαρέ του υπάρχουν δύο χρυσές μπάλες (1997, 2002) και πληθώρα τίτλων.

Οι σοβαροί τραυματισμοί που είχε κατά τη διάρκεια της καριέρας του δεν τον αποθάρρυναν από το να εξελιχθεί σε κορυφαίο ποδοσφαιριστή και σε έναν από τους καλύτερους επιθετικούς στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Σήμερα κατέχει την πλειοψηφία των μετοχών της Βαγιαδολίδ, ενώ είναι και ιδιοκτήτης της Κρουζέιρο.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024