Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πέρασε από το Δουβλίνο με ανατροπή η Ολλανδία - Νίκες για Σερβία και Σλοβενία

Πέρασε από το Δουβλίνο με ανατροπή η Ολλανδία – Νίκες για Σερβία και Σλοβενία

Η Ολλανδία δυσκολεύτηκε στο Δουβλίνο, αλλά τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Ιρλανδία και με το τελικό 2-1 πήρε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της.

Η Ολλανδία δυσκολεύτηκε στο Δουβλίνο, αλλά τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Ιρλανδία και με το τελικό 2-1 πήρε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της (προηγήθηκε το 3-0 επί της Ελλάδας) και με 9 βαθμούς, όσους και η ελληνική ομάδα, κατέχει την 2η θέση, έχοντας και ματς λιγότερο (τέσσερα έναντι πέντε της «γαλανόλευκης»).

Οι Ιρλανδοί προηγήθηκαν στο 5΄ με το πέναλτι του Ινταχ, οι «οράνιε» απάντησαν με τον ίδιο τρόπο στο 19΄ (Χάκπο) και πριν τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα με την αλλαγή του Κούμαν, τον Φουτ Βέγκχορστ, έφεραν τα πάνω κάτω και πανηγύρισαν την 3η τους νίκη στο 2ο γκρουπ.

Με τον Φιλίπ Μλαντένοβιτς να δημιουργεί και τον Αλεξάνταρ Μίτροβιτς να κάνει χατ τρικ, η Σερβία επικράτησε στο Κάουνας με 3-1 της Λιθουανίας και σε συνδυασμό με το ρεπό της Ουγγαρίας η ομάδα του Ντράγκαν Στοΐκοβιτς έπιασε στην κορυφή του 7ου ομίλου τους «Μαγυάρους».

Ο αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού, Φιλίπ Μλαντένοβιτς (αντικαταστάθηκε στο 81΄) ήταν εξαιρετικός και με δύο ασίστ έδωσε την ευκαιρία στον σέντερ φορ της Αλ Χιλάλ να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στους Σέρβους. Στο αρχικό σχήμα των «πλάβι» βρέθηκε και ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ, Αντριγια Ζίφκοβιτς, ο οποίος έγινε αλλαγή στο 71ο λεπτό.

Η Σλοβενία δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στο Σαν Μαρίνο και με την 4η νίκη της στο 8ο γκρουπ με το ευρύ 4-0 «έπιασε» στο «ρετιρέ» τη Δανία, που νωρίτερα είχε περάσει με «διπλό» το εμπόδιο της Φινλανδίας.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού, Σπόραρ και Τσέριν πήραν φανέλα βασικού σε ένα ακόμη ματς από τον προπονητή των Σλοβένων, Ματίας Κεκ, ενώ ο έτερος «πράσινος», Βέρμπιτς, πέρασε ως αλλαγή στο 65΄.

Στο αποψινό ματς ο σέντερ φορ του «τριφυλλιού», Αντραζ Σπόραρ (αντικαταστάθηκε στο 71΄) δε σκόραρε, αλλά «ντύθηκε»… δημιουργός κι από δικές του ασίστ προήλθαν το 3-0 και 4-0 από τους Λόβριν και Κάρνιτσνικ.

Η έκπληξη έγινε στα Τίρανα, όπου η Αλβανία επικράτησε με 2-0 της Πολωνίας κι απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής του 5ου γκρουπ μετά από 5 ματς, αφήνοντας δεύτερη την Τσεχία, η οποία σήμερα είχε ρεπό.

Sports in

Ελ Αραμπί: «Είμαστε γεμάτοι προσδοκίες»

Ο Μαροκινός επιθετικός εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με την Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024