Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
7 πράγματα που θα σε κάνουν GOAT στο… gaming

7 πράγματα που θα σε κάνουν GOAT στο… gaming

Ολος ο εξοπλισμός που χρειάζεστε

Είστε επαγγελματίας gamer ή απλά παίζετε παιχνίδια για να περνάτε την ώρα σας; Είτε παίζετε για πρώτη φορά είτε θέλετε να γίνετε ο καλύτερος παίκτης, το online gaming χρειάζεται εξάσκηση.

Και για να εξασκηθείτε χρειάζεστε τον κατάλληλο εξοπλισμό. Για να βελτιώσετε λοιπόν την εμπειρία σας, υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να αποκτήσετε που όχι μόνο μπορούν να σας κάνουν πιο άνετους, αλλά μπορούν να σας προσφέρουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα όταν παίζετε με άλλους στο διαδίκτυο.

Και όλα αυτά μπορείτε να τα βρείτε στην απεριόριστη ποικιλία του SHOPFLIX.gr για να επιλέξτε αυτά που χρειάζεστε προκειμένου να σας κάνουν goat…στο gaming. Στην πλατφόρμα θα βρείτε επίσης και όλα τα παιχνίδια για το αγαπημένο σας Nintendo Switch. Αγοράστε ό,τι θέλετε όσο και αν αυτό κοστίζει πληρώνοντας σε έως 60 άτοκες δόσεις.

Tώρα μπορείτε να επωφεληθείτε σε κάθε σας αγορά με απευθείας 10€ επιστροφή, ολοκληρώνοντας τις αγορές σας με οποιαδήποτε κάρτα VISA.

Ασύρματο ποντίκι

Πρώτα πρώτα, πρέπει να έχετε ένα ασύρματο ποντίκι παιχνιδιού για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στο παιχνίδι.

Ένα καλό ποντίκι gaming δεν είναι μόνο πολυτέλεια αλλά και αναγκαιότητα για κάθε επαγγελματία παίκτη.

Ένα ποντίκι παιχνιδιών θα σας βοηθήσει να εξασκηθείτε πιο γρήγορα και να βελτιώσετε την απόδοση του παιχνιδιού σας ουσιαστικά.

Επιπλέον, υπάρχουν περισσότερα χειριστήρια σε ένα ασύρματο ποντίκι σε σύγκριση με ένα κανονικό. Μπορείτε εύκολα να κάνετε γρήγορα κλικ και να αποκτήσετε πλεονέκτημα στον διαδικτυακό ανταγωνιστικό χώρο τυχερών παιχνιδιών.

Πληκτρολόγιο παιχνιδιού

Ένα πληκτρολόγιο gaming καλής ποιότητας όχι μόνο θα σας προσφέρει περισσότερες λειτουργίες για να παίξετε το παιχνίδι, αλλά είναι και πιο εργονομικό. Τα μηχανικά πληκτρολόγια έχουν γίνει πολύ δημοφιλή πρόσφατα, προσφέρουν βελτιωμένη απτική ανάδραση και πιο ευχάριστη εμπειρία πληκτρολόγησης, αλλά κοστίζουν περισσότερο.

Μεγάλη οθόνη

Μια οθόνη 27 ιντσών είναι εξαιρετικά δημοφιλής, αλλά αν μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά, τότε επενδύστε σε μια ultrawide οθόνη που σας  θα προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Η ultrawide οθόνη θα σας προσφέρει μια πολύ πιο καθηλωτική εμπειρία από τις οθόνες 27 ιντσών.

Ακουστικά

Αν θέλετε να κερδίσετε ένα διαδικτυακό παιχνίδι, πρέπει να είστε μπροστά από τους συνομηλίκους σας. Πώς το κάνεις αυτό;

Ακούγοντας τι κάνουν, ακούγοντας τα βήματά τους, μαθαίνοντας για κάθε τους κίνηση. Γι’ αυτό χρειάζεστε ένα ακουστικό για παιχνίδια.

Γνωρίζοντας πού βρίσκονται οι εχθροί σας, θα είστε σε καλύτερη θέση να τους χτυπήσετε. Επιπλέον, τα ακουστικά σας θα σας βοηθήσουν πολύ στην επικοινωνία με τους συνομηλίκους σας.

Αυτά είναι εξοπλισμένα με μικρόφωνο και μπορείτε να μιλήσετε με τους συμπαίκτες σας διακριτικά, ειδοποιώντας τους για τις κινήσεις σας.

Καρέκλα παιχνιδιού

Θα θέλατε να είστε άνετα ενώ παίζετε τα αγαπημένα σας βιντεοπαιχνίδια; Φυσικά ναι.

Οι καρέκλες gaming είναι για άτομα που παίζουν παιχνίδια πολλές ώρες. Το να παίζετε για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα όχι μόνο βλάπτει την πλάτη σας, αλλά σας κάνει επίσης να νιώθετε άβολα στο παιχνίδι.

Επιπλέον, το να παίζετε για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν είναι υγιές. Επομένως, θα πρέπει να επενδύσετε σε μια καρέκλα παιχνιδιών που μπορεί να βοηθήσει στην καλύτερη στάση του σώματος και να αποτρέψει προβλήματα στον αυχένα. Ο εργονομικός σχεδιασμός τους είτε στο κάθισμα είτε στην πλάτη αγκαλιάζουν το σώμα, και σε συνδυασμό με τα εξτρά μαξιλαράκια για το κεφάλι και για την μέση θα σας κάνουν να μην νιώσετε καθόλου κούραση ακόμα και μετά από ατελείωτες ώρες μπροστά στον υπολογιστή.

Φορητός υπολογιστής

Ένα άλλο που πρέπει να έχει ένας παίκτης είναι ένας καλός υπολογιστής ή ένα λάπτοπ. Ο σωστός υπολογιστής μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ νίκης και ήττας.

Αν λοιπόν θέλετε να βιώσετε την απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού επενδύστε σε ένα gaming laptop που διαθέτει εξαιρετικές δυνατότητες γραφικών, οι οποίες είναι απαραίτητες για την αναπαραγωγή των περισσότερων παιχνιδιών.

Gamepad

Αναβαθμίστε την εμπειρία gaming σας με ένα χειριστήριο που διαθέτει απτική ανάδραση και δυναμικά εφέ σκανδάλης Με τα gamepad μπορείτε να ζήσετε διάφορα επίπεδα δύναμης και έντασης καθώς αλληλεπιδράτε με τον εξοπλισμό και τα περιβάλλοντα του παιχνιδιού. Από το τράβηγμα της χορδής ενός εξαιρετικά σφιχτού τόξου έως το πάτημα των φρένων ενός γρήγορου αυτοκινήτου, νιώστε στο σώμα σας όλη τη δράση του παιχνιδιού.

Sports in

Ο Κλοπ μίλησε για το μεγάλο «διπλό» του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα!

Τι είπε ο Γιούργκεν Κλοπ για τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στο Μπέρμιγχαμ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024