Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Φίνος Φιλμ: Εύχεται «καλή σχολική χρονιά» με ένα απολαυστικό βίντεο

Φίνος Φιλμ: Εύχεται «καλή σχολική χρονιά» με ένα απολαυστικό βίντεο

Το κλιπ περιλαμβάνει σκηνές από τις ταινίες: «Η Μαρία της Σιωπής», «Η Δασκάλα με τα Ξανθά Μαλλιά», «Το Ξύλο Βγήκε από τον Παράδεισο», «Νόμος 4000» κ.α.

Το πρώτο κουδούνι της χρονιάς χτύπησε το πρωί της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου και χιλιάδες μαθητές σε όλη τη χώρα επέστρεψαν στα σχολεία και τα θρανία τους.

Τα σχολικά κτίρια γέμισαν ξανά με παιδιά, τα οποία μετά τον καθιερωμένο αγιασμό παρέλαβαν τα βιβλία τους και ενημερώθηκαν για τη λειτουργία του σχολείου, ενώ από αύριο θα ξεκινήσουν κανονικά τα μαθήματα.

Με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς, η Φίνος Φιλμ έκανε αφιέρωμα στου μικρούς και μεγάλους μαθητές και τους ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά, καλή αρχή και καλή τύχη.

«Βροχή» έπεσαν τα σχόλια και τα likes

Ειδικότερα, η εταιρεία παραγωγής δημιούργησε ένα κλιπ με χαρακτηριστικές σκηνές από αξέχαστες ελληνικές ταινίες και στη λεζάντα της ανάρτησης στο Instagram έγραψε: «Το πρώτο κουδούνι της χρονιάς χτύπησε! Καλή αρχή σε όλους και… καλή τύχη βεβαίως βεβαίως».

Το βίντεο περιλαμβάνει σκηνές από τις ταινίες: «Η Μαρία της Σιωπής», «Η Δασκάλα με τα Ξανθά Μαλλιά», «Το Ξύλο Βγήκε από τον Παράδεισο», «Νόμος 4000», «Το Θύμα», «Η Λίζα και η Άλλη» και «Η Γυναίκα μου Τρελλάθηκε».

«Θέλω καλά μου παιδιά να αγαπάτε και να σέβεστε την καινούργια σας δασκάλα», «Η πολλή μελέτη χαλάει τα μάτια μπαμπά», «Θα φύγω μόνο όταν σιγουρευτώ ότι έχεις στρωθεί στο διάβασμα. Διαφορετικά δεν το κουνάω ρούπι», «Αν δεν σου αρέσει αυτό το σύστημα, πες του πατέρα σου να σου πάρει καθηγητή στο σπίτι», είναι κάποιες από τις ατάκες που ακούγονται στο σύντομο βίντεο.

Δείτε το παρακάτω

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024