Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Γιάννης Στάνκογλου λύνει τη σιωπή του για τον χωρισμό

Ο Γιάννης Στάνκογλου λύνει τη σιωπή του για τον χωρισμό

Ο Γιάννης Στάνκογλου έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα» για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη, μιλώντας για την καριέρα του, την αναγνωρισιμότητα και τον χωρισμό του.

«Δεν υπήρξα νάρκισσος στο πέρασμα των χρόνων. Και αν συνέβη, μου συνέβη με το πολύ κοντινό μου περιβάλλον και έκανα πίσω. Δεν νιώθω celebrity και δεν θέλω να είμαι celebrity. Συχνά έρχομαι σε δύσκολη θέση λόγω αναγνωρισιμότητας. Θα το σκεφτόμουν σοβαρά να γίνω παρουσιαστής αν είναι κάτι το οποίο μου ταιριάζει και να μου αρέσει», σημείωσε ο Γιάννης Στάνκογλου. «Δεν θα μπορούσα να πάω σε ένα κόνσεπτ το οποίο δεν μπορώ να το υποστηρίξω», συμπλήρωσε.

Σε ερώτηση για το αν συνάντησε δυσκολίες στην καριέρα του και αν σκέφτηκε να τα παρατήσει, ο Γιάννης Στάνκογλου ανέφερε πως δεν το σκέφτηκε στιγμή να κάνει πίσω. «Σκεφτόμουν συνέχεια με ποιους θέλω να συνεργαστώ, σε ποια ομάδα θέλω να ανήκω, τι θέλω να κάνω», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Έχω συνεπιμέλεια με την πρώην σύζυγό μου»

Σε ερώτηση σχετικά με τον χωρισμό του, ο Γιάννης Στάνκογλου ανέφερε πως θέλει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. «Έχει συμβεί αυτό, εδώ και 3,5 χρόνια. Δεν θέλω η προσωπική μου ζωή να είναι στα φώτα. Έχω δύο  παιδιά, προσπαθώ να τα προστατεύσω. Έχω συνεπιμέλεια με την πρώην σύντροφό μου».

«Η κόρη μου το έχει με το θέατρο, περισσότερο από εμένα. Ο μικρός έχει άλλα ταλέντα», υπογράμμισε αναφορικά με τα παιδιά του. «Όταν είδα πρώτη φορά την κόρη μου στο θέατρο ήταν ανατριχιαστικό. Το έχει και περισσότερο από εμένα ίσως», τόνισε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Δεν μπορείς να καταργήσεις τον Γιώργο Κιμούλη εάν δεν έχει βγει απόφαση

«Δεν έχει βγει απόφαση ακόμα από το δικαστήριο για τον Γιώργο Κιμούλη. Μέχρι τώρα ζούσε από το θέατρο. Δεν μπορείς να τον καταργήσεις εάν δεν έχει βγει απόφαση», σημείωσε σε ερώτηση αναφορικά με τον Γιώργο Κιμούλη.

Ο αγαπημένος ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη νέα καθημερινή σειρά του MEGA «Το Ναυάγιο». «Το σενάριο για «Το Ναυάγιο» είναι εξαιρετικό, έχω τον δύσκολο ρόλο, του Ιπποκράτη, ενός λιμενικού ο οποίος σώζει κάποιους ανθρώπους στο ναυάγιο αλλά με ένα σκοτεινό παρελθόν. Είναι ένας κομβικός χαρακτήρας που σιγά σιγά βγαίνει στην επιφάνεια».

Sports in

«Για αυτό ο Μπαρτζώκας δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Μόουζες Ράιτ»

Ποιος είναι ο λόγος που ο Μόουζες Ράιτ δεν έπαιξε καθόλου στο Game 4 με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024