Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σερβία και Γερμανία για την κορυφή του κόσμου

Σερβία και Γερμανία για την κορυφή του κόσμου

Σερβία και Γερμανία ρίχνονται σήμερα (15:40) στην μεγαλύτερη μάχη του φετινού Mundobasket, στον τελικό που θα κρίνει την κορυφή του κόσμου. Τηλεοπτική κάλυψη από το ΕΡΤ 1

Μια διαδρομή δύο εβδομάδων φτάνει στο τέλος της. Ο τελικός του Mundobasket θα κρίνει σήμερα ποιος θα κατακτήσει την απόλυτη κορυφή του μπασκετικού πλανήτη.

Σερβία και Γερμανία απέδειξαν πως αυτή τη στιγμή είναι οι δύο καλύτερες και οι δύο πιο εντυπωσιακές ομάδες του κόσμου και δίκαια βρίσκονται στον μεγάλο και αμφίρροπο τελικό.

Οι Σέρβοι βρίσκονται σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου ξανά μετά από 9 χρόνια, ενώ έχουν να το κατακτήσουν από το 2002. Η ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς έχει παίξει τρομερό μπάσκετ τις τελευταίες ημέρες, φτάνοντας μέχρι και τον τελικό με «ηχηρές» νίκες.

Αφού πέρασαν από τον πρώτο όμιλο με Πουέρτο Ρίκο, Κίνα και Νότιο Σουδάν, πέρασαν και από τον δεύτερο στον οποίο ήταν η Δομινικανή Δημοκρατία και η Ιταλία.

Στα νοκ-άουτ απέκλεισαν στον προημιτελικό την Λιθουανία με μια τρομερή εμφάνιση (68-87), ενώ με μια ακόμη καλύτερη έβγαλαν εκτός συνέχεια τον πολύ-διαφημιζόμενο Καναδά (95-86).

Απέναντι τους όμως θα βρουν τον πιο δύσκολο αντίπαλο στην φετινή τους πορεία.

Η Γερμανία δείχνει σε «άγρια» κατάσταση, με την φόρμα και την αυτοπεποίθηση των παικτών της να φτάνουν σε πολύ υψηλά επίπεδα, πόσο μάλλον μετά την νίκη απέναντι στην Team USA στον ημιτελικό

Η ομάδα του Χέρμπερτ, του Σρέντερ, του Βάγκνερ και όλων των άλλων, έχουν πραγματοποιήσει μια φανταστική και αξιοθαύμαστη πορεία στο φετινό παγκόσμιο Κύπελλο, αφού αφήσαν εκτός συνέχειας στον όμιλο την Αυστραλία, την Ιαπωνία και την Φινλανδία, ενώ στον δεύτερο όμιλο που δημιουργήθηκε μετά, έκαναν ξανά το 2/2 με Σλοβενία και Γεωργία.

Στον προημιτελικό έφτασαν πολύ κοντά στον αποκλεισμό, όμως οι Γερμανοί βρήκαν τη λύση και απέκλεισαν την έκπληξη του τουρνουά, Λετονία με 81-79, για να φτάσουμε στην προχθεσινή ημέρα, όπου και αποκλείσανε σε ένα επικό παιχνίδι τις ΗΠΑ του Στιβ Κερ.

Μοναδική απουσία για τους Σέρβους αυτή του άτυχου της διοργάνωσης, Σίμανιτς. Πλήρης αντίθετα η ομάδα του Χέρμπερτ.

Τζάμπολ στο «Mall of ASIA Arena» στις 15:40!

Sports in

Κασσελάκης στο TikTok: Η δίαιτα, το «welcome to Leros» και η ερώτηση για τη… Φάρλι

Στο βίντεο, ο Στέφανος Κασσελάκης περιγράφει με χιούμορ τις χαρές αλλά και τα «ζόρια» της «ναυτικής» περιοδείας του, ενώ στέλνει και τα μηνύματά του στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024