Ολυμπιακός: Μπαίνουν οι διεθνείς, τι συμβαίνει με Γκος, Φαλ, ΜακΚίσικ
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας περιμένει να μπουν οι διεθνείς. Τα δεδομένα με την επιστροφή των Γκος, Φαλ και ΜακΚίσικ, αλλά και των Πίτερς, Πάπας που είχαν χτυπήσει με τον Προμηθέα.
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του με πολλά προβλήματα λόγω τραυματισμών και απουσιών των διεθνών, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα ωστόσο να περιμένει επιστροφές και μάλιστα άμεσα.
Συγκεκριμένα, οι Κώστας Παπανικολάου, Τόμας Γουόκαπ, Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Μιχάλης Λούντζης επιστρέφουν στις επάλξεις για τους ερυθρόλευκους.
Οι τέσσερις διεθνείς με την Ελλάδα στο MundoBasket 2023 έκαναν το πρωί της Κυριακής (10/9) ατομικές προπονήσεις και από τη Δευτέρα (11/9) θα μπουν κανονικά στο πρόγραμμα προετοιμασίας των ερυθρολεύκων για τη σεζόν 2023/24.
Από εκεί και πέρα, στο ΣΕΦ βρέθηκε και ο Μουστάφα Φαλ ο οποίος έκανε επίσης ατομική προπόνηση. Ο Γάλλος σέντερ κινήθηκε όμως σε ασκησιολόγιο χαμηλότερης έντασης, καθώς έκανε πρόσφατα εξαγωγή φρονιμίτη. Κάπως έτσι, αυτός θα μπει στο ομαδικό πρόγραμμα από την Τρίτη (12/9).
Στις προπονήσεις θα επιστρέψει τη Δευτέρα (11/9) και ο Τζορτζ Πάπας, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο φιλικό με τον Προμηθέα. Όσον αφορά στον Άλεκ Πίτερς, ο οποίος στην ίδια αναμέτρηση είχε υποστεί διάταση αριστερής ακρωμιοκλειδικής, θα επιστρέψει στις προπονήσεις την Τρίτη (12/9).
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νάιτζελ Γουϊλιαμς-Γκος, ο οποίος ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα αχιλλείου δεξιά, θα ξεκινήσει αύριο (11/09) ατομικό πρόγραμμα, όμως, έχει αποφασιστεί να μην αγωνιστεί στα φιλικά με την Αρμάνι, ώστε να μην υπάρξει ρίσκο υποτροπής.
Σε ό,τι αφορά τον Σακίλ ΜακΚίσικ, οποίος είχε υποβληθεί σε επέβαση διαφράγματος, εκείνος ακολουεί ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης προκειμενου να καλύψει το χαμένο έδαφος και θα μπει σε ρυθμούς προετοιμασίας, όταν κριθεί πως είναι απόλυτα έτοιμος, ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος τραυματισμού.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας και θα κυνηγήσει την πρωτιά στη regular season της Euroleague, την ώρα που ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει μέχρι και την 6η θέση.
Ξεχωριστή βραδιά για τον προπονητή του Ολυμπιακού Γιώργο Μπαρτζώκα, καθώς κόντρα στη Βιλερμπάν έγινε ο δεύτερος προπονητής στην ιστορία της Euroleague με 300 παιχνίδια στον πάγκο της ίδιας ομάδας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε ικανοποιημένος με τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βιλερμπάν, ωστόσο επεσήμανε ότι τα επόμενα κρίσιμα ματς είναι αυτά που θα κρίνουν την πορεία της ομάδας του στη regular season. - Τι είπε μετά το ματς ο Σάσα Βεζένκοφ.
Στο στόχαστρο των βραζιλιάνικων ΜΜΕ για ακόμη μια φορά βρέθηκε ο Νεϊμάρ μετά από σεξιστικό σχόλιο που έκανε κατά διαιτητή, στο τελευταίο ματς της Σάντος.