Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Διώξτε τώρα τον Φλικ»

«Διώξτε τώρα τον Φλικ»

Ο γερμανικός Τύπος απαιτεί την άμεση απομάκρυνση του εκλέκτορα της Μάνσαφτ μετά την ντροπιαστική ήττα από την Ιαπωνία με 4-1.

«Διώξτε άμεσα τον Φλικ», καλεί η Bild τη γερμανική ομοσπονδία μετά το μέγα φιάσκο της εντός έδρας ήττας με 4-1 από την Ιαπωνία.

Τρίτη συνεχόμενη ήττα, μόλις τέσσερις νίκες στους τελευταίους 17 αγώνες, πρόωρος αποκλεισμός από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Το ποτήρι για τους Γερμανούς ξεχείλισε και το κουμπί της αντίστροφης μέτρησης για την απόλυση του Φλικ πατήθηκε ταυτόχρονα με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή του αγώνα του Βόλφσμπουργκ.

«Αρκετά, κύριε Φλικ», γράφει ο επικεφαλής του αθλητικού τμήματος της Bild, Ματίας Μπρούγκελμαν και χαρακτηρίζει τον γερμανό προπονητή ως τον χειρότερο εκλέκτορα στην ιστορία της ομάδας. «Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την άμεση απόλυση. Ευτυχώς, ως διοργανωτές, προκριθήκαμε αυτόματα στο Euro 2024. Διαφορετικά πιθανότατα δεν θα ήμασταν εκεί. Τον κόσμο τον υποδεχόμαστε ως φίλοι, λέγαμε στο Μουντιάλ του 2006. Την Ευρώπη την υποδεχόμαστε ως ηττημένοι, θα ήταν το σωστό να πούμε τώρα».

Ο γερμανικός Τύπος χαρακτηρίζει ντροπιαστική την ήττα από την Ιαπωνία

Καταιγιστική η Bild αναρωτιέται πως είναι δυνατόν, μετά τα όσα έδειξε το ντοκιμαντέρ της Amazon για όσα συνέβησαν στο τελευταίο Μουντιάλ του Κατάρ, να συνέχισε η ομοσπονδία τη συνεργασία μαζί του. «Η DFB δεν πρέπει να κάνει το ίδιο λάθος που έκανε με τον Λεβ. Του δόθηκε δεύτερη ευκαιρία μετά τον πρόωρο αποκλεισμό στο Μουντιάλ του 2018 το οποίο κατέληξε με την ιστορική ήττα με 6-0 από την Ισπανία».

Κατά την Bild ο Κλοπ θα ήταν ο ιδανικός εκλέκτορας αλλά δεν είναι διαθέσιμος γι’ αυτό προτείνει τον Ζάμερ. Ή εναλλακτικά τους Γκλάσνερ ή Νάγκελσμαν.

Σύσσωμος ο γερμανικός Τύπος χαρακτηρίζει ντροπιαστική την ήττα από τους Μπλε Σαμουράι, η οποία θα μπορούσε να ήταν ακόμα μεγαλύτερη αν ο Τερ Στέγκεν δεν βρισκόταν σε καλή κατάσταση.

Οι γερμανοί φίλαθλοι αποδοκίμασαν έντονα τον Φλικ και τους παίκτες του φωνάζοντας ταυτόχρονα «Εξω ο Φλικ».

Στο σχόλιο του ο Λόταρ Ματέους θεωρεί σχεδόν βέβαιη την απόλυση του ομοσπονδιακού προπονητή.

Το εντυπωσιακό στην ιστορία ήταν οι δηλώσεις του Φλικ μετά το παιχνίδι. «Πιστεύω πως είμαι ο κατάλληλος προπονητής. Όμως γνωρίζω πως υπάρχει αρκετός δυναμισμός στο ποδόσφαιρο και δεν μπορώ να προβλέψω τι θα συμβεί».

Το έχουν προβλέψει ωστόσο άλλοι για τον Φλικ. Αυτό που δεν γνωρίζουν ακόμα οι Γερμανοί και ο υπόλοιπος κόσμος αλλά θα μάθουν τις επόμενες ώρες είναι αν ο Φλικ θα ηγηθεί της ομάδας και στο φιλικό παιχνίδι με τη Γαλλία, την Τρίτη στο Ντόρτμουντ, ή θα κοουτσάρει τη Μάνσαφτ κάποιος από τους βοηθούς του.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024