Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αυτός είναι ο MVP και η καλύτερη πεντάδα του Mundobasket (pics)

Αυτός είναι ο MVP και η καλύτερη πεντάδα του Mundobasket (pics)

Γερμανική κυριαρχία με τον Ντένις Σρέντερ, φυσικό ηγέτη των Παγκόσμιων Πρωταθλητών να αναδεικνύεται πολυτιμότερος παίκτης του τουρνουά και μία πεντάδα γεμάτη… γκαρντ.

To Mundobasket τελείωσε και αυτοί που ξεχώρισαν στη φετινή διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στα γήπεδα των Φιλιππίνων, της Ινδονησίας και της Ιαπωνίας, ήταν οι γκαρντ, οι οποίοι πήραν και τις θέσεις στην κορυφαία πεντάδα του τουρνουά.

Ο Ντένις Σρέντερ πήρε από το χέρι τη Γερμανία και την οδήγησε στην κορυφή του κόσμου, με εκπληκτικές εμφανίσεις και κατά μέσο όρο 19.1 πόντους, 6.1 ασίστ, 2.1 ριμπάουντ και 1.4 κλεψίματα ανά αγώνα.

Ο Γερμανός γκαρντ δικαιωματικά παίρνει το βραβείο του MVP του Mundobasket, βοηθώντας απίστευτα και στον νικηφόρο τελικό για τους Γερμανούς με 83-77 επί των Σέρβων, αφού ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα με 28 πόντους.

Ο Σρέντερ αναδείχθηκε μέλος και της καλύτερης πεντάδας του τουρνουά με τους  Γκίλτζιους-Αλεξάντερ, Έντουαρντς, Μπογκντάνοβιτς και Ντόντσιτς να τη συμπληρώνουν.

Ο Μπογκντάνοβιτς ήταν ο πρώτος σκόρερ της Σερβίας στη διοργάνωση, ο Γκίλτζιους-Αλεξάντερ του Καναδά, οδηγώντας τη χώρα της Βορείου Αμερικής για πρώτη φορά στη κατάκτηση ενός μεταλλίου σε Παγκόσμιο Κύπελλο, του χάλκινου, μετά τη νίκη επί των Αμερικανών.

Ο Λούκα Ντόντσιτς απέδειξε για μία ακόμη φορά πως είναι ένας εκ των κορυφαίων παικτών στον κόσμο, καμία άμυνα δεν μπόρεσε να τον αντιμετωπίσει και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο Mundobasket με 27 πόντους μέσο όρο ανά παιχνίδι και ο Άντονι Έντουαρντς ήταν αυτός που ξεχώρισε από τις ΗΠΑ και βρέθηκε στην κορυφαία πεντάδα, παρά το κακό τουρνουά που έκανε το φαβορί και κατέληξε στην τέταρτη θέση του κόσμου.

Sports in

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός 88-95: Το έκανε 2-2 και… βλέπει Βερολίνο

Ο Παναθηναϊκός έκαμψε την αντίσταση της Μακάμπι Τελ Αβίβ επικρατώντας με 95-88, ισοφάρισε τη σειρά σε 2-2 και θα παίξει την πρόκρισή του στο Final Four στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024