Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σκληρή απάντηση του Ίκερ Κασίγιας στις φήμες για νέο ειδύλλιο

Σκληρή απάντηση του Ίκερ Κασίγιας στις φήμες για νέο ειδύλλιο

Εκτός εαυτού ο πρώην ποδοσφαιριστής για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν ζευγάρι με δημοσιογράφο.

Εκτός εαυτού έβγαλαν τον Ίκερ Κασίγιας τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να ζει τον έρωτά του με τη δημοσιογράφο Ana Quiles.

Ήταν το ρεπορτάζ της Socialite που ήθελε τον πρώην ποδοσφαιριστή και τη δημοσιογράφο να απολαμβάνουν ρομαντικές αποδράσεις σε Ιταλία και Ισπανία.

Οι δυο τους έτυχε να βρίσκονται ταυτόχρονα σε διάφορους προορισμούς κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και η Socialité ισχυρίστηκε ότι έχει τα στοιχεία για το ειδύλλιό τους.

«Πιάσαμε μαζί την Ana Quiles και τον Ίκερ Κασίγιας στις διακοπές παρά τις προσπάθειές τους», έγραψαν χαρακτηριστικά, κάτι που εξόργισε τον πρώην ποδοσφαιριστή.

Οι δυο τους φέρεται να βρέθηκαν στη Ρώμη και στη συνέχεια στην Ισπανία, διότι πρόσφατα και οι δύο μοιράστηκαν φωτογραφίες στο νησί Tabarca.

Ο Ίκερ Κασίγιας δεν ξέσπασε δίνοντας μια σκληρή απάντηση μέσω Twitter.

Όλη μέρα ασχολείστε με μ@λ#κ@#ς! Αφήστε με ήσυχο, γιατί και αυτό είναι παρενόχληση

«Οι βλακείες που βγάζετε δεν έχουν τελειωμό, δεν δίνετε δεκάρα για τίποτα! Το κρίμα είναι ότι δεν σας κλείνουν το πρόγραμμα! Όλη μέρα ασχολείστε με μ@λ#κ@#ς! Αφήστε με ήσυχο, γιατί και αυτό είναι παρενόχληση», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ίκερ Κασίγιας.

Ο απρόσμενος χωρισμός του Ίκερ Κασίγιας

Υπενθυμίζεται ότι ο Ίκερ Κασίγιας υπήρξε για 11 χρόνια μαζί με τη δημοσιογράφο Σάρα Καρμπονέρο, με την ανακοίνωση του χωρισμού τους το 2021 να προκαλεί σοκ στους θαυμαστές τους.

«Η Σάρα και εγώ νιώθουμε απίστευτα υπερήφανοι για την οικογένεια που έχουμε, αλλά και για την ευκαιρία που είχαμε να μοιραστούμε μία αγάπη που μας γέμισε χαρά όλα αυτά τα χρόνια που ήμασταν μαζί. Σήμερα, η αγάπη μας ως ζευγάρι παίρνει διαφορετικά, αλλά όχι χωριστά μονοπάτια, μιας και θα συνεχίσουμε μαζί στον υπέροχο ρόλο να είμαστε αφοσιωμένοι γονείς όπως κάναμε μέχρι σήμερα. Είναι κάτι που πάρθηκε μετά από πολλή σκέψη και αποτελεί κοινή απόφαση» ανέφεραν σχετικά στη δήλωσή τους.

«Ο σεβασμός, η αφοσίωση και η φιλία θα μείνουν για πάντα ανάμεσα μας. Η προτεραιότητά μας είναι να μοιραστούμε με αγάπη και δέσμευση την ανατροφή και την εκπαίδευση των παιδιών μας και να τα προστατεύσουμε, ώστε να μεγαλώσουν σε ένα υγιές και σταθερό περιβάλλον. Με αυτά τα λόγια ζητάμε να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά μας σε αυτή την περίοδο της αλλαγής. Αυτή θα είναι η μοναδική δημόσια δήλωση που θα κάνουμε τόσο σε ό,τι αφορά το παρόν όσο και το μέλλον. Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση».

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024