Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Έλον Μασκ: Τρίτο παιδί με την Crimes με όνομα Techno Mechanicus

Έλον Μασκ: Τρίτο παιδί με την Crimes με όνομα Techno Mechanicus

O δισεκατομμυριούχος αγαπά τα πολλά παιδιά και όπως φαίνεται τίποτα δεν τον σταματά να αποκτά διαρκώς.

Ο Elon Musk και η τραγουδίστρια Grimes μεγάλωσαν την οικογένεια τους αποκτώντας ένα ακόμα παιδί. Η είδηση έγινε γνωστή μέσω της βιογραφία του πρώτου, η οποία θα κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 12 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τους The New York Times, η νέα βιογραφία του δισεκατομμυριούχου, την οποία έγραψε ο δημοσιογράφος Walter Isaason, ο CEO της Tesla, 52 ετών σήμερα, και η Grimes, 35 ετών, απέκτησαν ένα ακόμα παιδί.

Η οικογένεια με τα πολλά μέλη

Ο πολύτεκνος δισεκατομμυριούχος

Το αγοράκι με το όνομα Techno Mechanicus και το υποκοριστικό «Ταφ». Μέχρι ώρας δεν έχουν επιβεβαιωθεί άλλες λεπτομέρειες για το πότε και πώς απέκτησαν το αγοράκι.

Το πρώην ζευγάρι που χώρισε πρόσφατα έχει ακόμα δύο παιδιά τον X Æ A-Xii, με υποκοριστικό «Χ» και ένα κοριτσάκι, την Exa Dark Sideræl, που τη φωνάζουν Υ. Η Υ και ήρθε στη ζωή μέσω παρένθετης μηττέρας.

Μια μεγάλη οικογένεια με πολλά παιδιά

Ο χωρισμός που δεν επηρέασε το μεγάλωμα της οικογένειας

Το 2022 η Grimes σε συνέντευξη της στο Vanity Fair είχε εξομολογηθεί ότι ήθελε κι άλλα παιδιά με τον Musk, «τουλάχιστον τρία ή τέσσερα», συνεπώς ο χωρισμός τους δεν έπαιξε κάποιο ρόλο σε αυτή τους τηναπόφαση.

Ο Musk έχει ακόμα έξι παιδιά με την Καναδή ηθοποιό και πρώην σύζυγό του Justine Wilson, με τα δύο εκ των οποίων ο Musk δεν έχει επαφές. Το 2021 ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος απέκτησε ακόμα δύο παιδιά, τον Strider και την Azure, με την Shivon Zillis. Αυτό συνέβη λίγες εβδομάδες πριν έρθει στον κόσμο η Υ.

Πριν από λίγο καιρό η Grimes είχε μοιραστεί για πρώτη φορά πληροφορίες για την οικογενειακή ζωή της, αναφερόμενη στο πόσο εύστροφα είναι τα παιδιά της με τον Musk, χωρίς όμως να πει κάτι για ένα νέο μωρό.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024