Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Να πάμε πέρα από το σοκ και την ντροπή»

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Να πάμε πέρα από το σοκ και την ντροπή»

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει τα όσα τραγικά έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Με αφορμή τη νέα σειρά «Στα σύρματα» της ΕΡΤ, η ηθοποιός Ντορέττα Παπαδημητρίου βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Δύο στις 10» με τη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιατζόγλου.

Η γοητευτική ηθοποιός δεν θα μπορούσε να μην εκφράσει την προσωπική της θλίψη και τους προβληματισμούς για όσα συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα στη χώρα.

Ειδικότερα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου ανέφερε πως «δυστυχώς, επειδή είναι πάρα πολλά αυτά που συμβαίνουν το ένα μετά το άλλο και δεν προλαβαίνουμε να σηκώσουμε κεφάλι, είναι όλο και πιο δύσκολο να πεις: «έλα πάμε λίγο τώρα να το γυρίσουμε». Ειδικά για εμάς που κάνουμε τηλεόραση, για εσάς που παρουσιάζετε αυτή την εκπομπή και για εμάς που πηγαίνουμε σαν καλεσμένοι, συνέχεια κάτι συμβαίνει παράλληλα και είναι όλο και πιο δύσκολο. Δυστυχώς έχουμε κουραστεί, υπάρχει μια κούραση».

Είναι και το ένα πιο τραγικό από το άλλο. Δηλαδή κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα συνειδητοποιήσεις

«Είναι και το ένα πιο τραγικό από το άλλο. Δηλαδή κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα συνειδητοποιήσεις. Και αυτό που έχει συμβεί τώρα με τις πλυμμήρες και αυτό που συνέβη με το πλοίο και τον άνθρωπο, τον Αντώνη… Δηλαδή σοκάρεσαι, μένεις άφωνος. Πρέπει λίγο να πάμε πέρα από το σοκ και την ντροπή, να πάμε στην πράξη. Να δούμε λίγο πρακτικά κάποια πράγματα, πιο ενεργητικά να κάνουμε κάποια πράγματα», συμπλήρωσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

«Πρέπει λίγο να πάμε πέρα από το σοκ και την ντροπή»

«Παιδιά, εμένα σε όλο αυτό ξέρετε τι με αγχώνει; Μην τυχόν συνηθίσουμε. Για μένα αυτό είναι το χειρότερο» σχολίασε από την πλευρά της η Ζωή Κρονάκη.

«Όχι, δεν πρέπει να συνηθίσουμε στο σοκ. Όχι, όχι, όχι. Πάντως για μένα, επειδή έχω και τα παιδιά τα οποία είναι σε μια ηλικία των 18 και των 19 ετών, που βγαίνουν στη ζωή, από τις μεγαλύτερες ανησυχίες και σκέψεις μου είναι το πως μπορούμε εμείς οι γονείς να κρατήσουμε τα παιδιά σε έναν ρεαλισμό. Δηλαδή βλέπουν τι γίνεται, διαβάζουν. Ταυτόχρονα όμως οφείλουμε να μην σκοτώσουμε και την ελπίδα σε αυτά τα παιδιά, την αισιοδοξία. Το ηθικό τους να μείνει υψηλό. Ώστε να βγουν έξω αυτά τα παιδιά και να κάνουν τα πράγματα καλύτερα από ό,τι τα κάναμε εμείς», υπογράμμισε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024