Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Συγκινεί η Ντορέττα Παπαδημητρίου με την εξομολόγηση για την αδελφή της

Συγκινεί η Ντορέττα Παπαδημητρίου με την εξομολόγηση για την αδελφή της

Η αγαπημένη ηθοποιός Ντορέττα Παπαδημητρίου αναφέρθηκε στην αδελφή της και την απόφαση που πήρε να φέρει στον κόσμο το ανιψάκι μόνη της.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Δύο στις δέκα» με τη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιατζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή η αγαπημένη ηθοποιός Ντορέττα Παπαδημητρίου αναφέρθηκε στην αδελφή της και την απόφαση που πήρε να φέρει στον κόσμο το ανιψάκι μόνη της.

«Χρειάστηκαν αρκετά χρόνια μέχρι να έρθει η ανιψιά μου. Τρία χρόνια περίπου προσπαθειών. Ήταν μία εμπειρία που πραγματικά μας έδεσε. Από τότε που έφυγε από τη ζωή ο μπαμπάς, έχουμε γίνει κι εγώ και η αδελφή μου μία γροθιά, αλλά όλη αυτή η πορεία της αδελφής μου μάς έδεσε ακόμα περισσότερο. Το γεγονός δηλαδή ότι το αποτέλεσμα όλης αυτής της διαδρομής είναι η Κατερίνα που πραγματικά είναι ένα μωρό χαρισματικό, με κάνει να νιώθω ότι αυτό το μωρό το έφερε ο Θεός» εξομολογήθηκε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου με την αδελφή της

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου με την αδελφή της

«Της έλεγα ότι κάθε αποτυχία είναι ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία»

«Στις απογοητεύσεις -επειδή ήταν πολύ αποφασισμένη- της έλεγα ότι κάθε αποτυχία είναι ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία. Ότι αυτό θα συμβεί. Και ήρθε η ώρα με την μικρή Κατερίνα. Τα κορίτσια είναι διαφορετικά. Μεγαλώνουν πιο γρήγορα, ωριμάζουν πιο γρήγορα. Η Κατερίνα είναι 2,5 χρονών και θα σου φύγει το κεφάλι με αυτά που θα ακούσεις. Τα αγόρια είναι πιο απλά», προσέθεσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Είμαι ένα πολύ ρομαντικό πλάσμα και πάρα πολύ συναισθηματική. Ο έρωτας υπάρχει για όλους μας

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Δύο στις 10» και για τον έρωτα και το φλερτ, καθώς για το αν την προεγγίζουν οι άντρες. «Υπάρχει και το άστο τώρα που να πάμε και που να μπλέξουμε, αλλά άπαξ και έχεις αυτή την σκέψη μάλλον δεν μπορούμε να βρούμε αυτή την άκρη. Δεν ξέρω αν θα έκανα το πρώτο βήμα, αλλά θα άναβα το πράσινο φως. Θα έδινα να καταλάβεις ότι μπορείς να κάνεις το πρώτο βήμα. Εσύ να το κάνεις γιατί κάποια πράγματα μ’ αρέσει να είναι λίγο πιο παραδοσιακά. Θα δώσω εγώ το οκ, θα το καταλάβεις. Ξέρω πώς θα το κάνω αλλά κούνα και εσύ τα χέρια του. Μου αρέσει το φλερτ», σημείωσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

«Παλεύω με νύχια και με δόντια να μην αλλάξω την άποψή μου και για το τι είναι έρωτας και για το αν υπάρχει και για το ότι μπορεί να κρατήσει. Είμαι ένα πολύ ρομαντικό πλάσμα και πάρα πολύ συναισθηματική σε όλα αυτά τα θέματα. Και παρά το γεγονός ότι έχω απογοητευτεί αρκετές φορές, εγώ θα επιμένω. Ο έρωτας υπάρχει για όλους μας, θα τον βρούμε, τον βρήκαμε, τον έχουμε και μπορεί και να είναι αληθινός και να είναι και αμοιβαίος και όπως πρέπει και όπως τον έχουμε ονειρευτεί», σημείωσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024