Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κακοκαιρία Daniel: Δύο νεκροί σε Βόλο και Παλαμά Καρδίτσας

Κακοκαιρία Daniel: Δύο νεκροί σε Βόλο και Παλαμά Καρδίτσας

Μεγαλώνει ο αριθμός των θυμάτων από τη φονική κακοκαιρία Daniel

Μεγαλώνει η τραγική λίστα των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους από το φονικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel.

Ένας 69χρονος άνδρας του οποίου τα ίχνη είχαν χαθεί από το βράδυ της Πέμπτης στον Βόλο, είναι το έβδομο θύμα που έχει καταγραφεί μέχρι τώρα από την κακοκαιρία καθώς εντοπίστηκε νεκρός σε θαλάσσια περιοχή.

Έφυγε στις 11:00 το βράδυ από το σπίτι του στον Βόλο, προκειμένου να γεμίσει νερό από το σιντριβάνι της περιοχής του, όμως δεν επέστρεψε ποτέ.

Με τον 69χρονο ο τραγικός απολογισμός της κακοκαιρίας αυξάνεται επισήμως στους 7 νεκρούς, αγωνία για τους άλλους αγνοούμενους

Άμεσα ξεκίνησαν οι έρευνες και σήμερα εντοπίστηκε νεκρός μπροστά στην παραλία Άναυρος, από εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο γενικό νοσοκομείο Βόλου «Αχιλλοπούλειο», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Πληροφορίες και για όγδοο νεκρό

Σύμφωνα με πληροφορίες από εθελοντές που επιχειρούν στις πληγείσες περιοχές , νεκρή φαίνεται πως είναι και μια ηλικιωμένη γυναίκα μέσα στο σπίτι της στον Παλαμά Καρδίτσας.

Ειδικότερα, μία γυναίκα δήλωσε βέβαιη ότι η μητέρα της είναι «100% πνιγμένη» μέσα στο σπίτι της στον Παλαμά της Καρδίτσας. Όπως είπε μιλώντας στο Open, συγγενικό της πρόσωπο της είπε ότι η μητέρα της «είναι μέσα στο σπίτι πνιγμένη».

Επιχείρηση διάσωσης των εγκλωβισμένων σε 8 χωριά στην Καρδίτσα

Εν τω μεταξύ, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, δήλωσε σήμερα το πρωί πως το βάρος των απεγκλωβισμών πέφτει σήμερα σε 8 χωριά στην Καρδίτσα.

«Είναι δύσκολη η κατάσταση. Στο Πήλιο υπάρχει σοβαρό πρόβλημα προσβασιμότητητας, έχουμε προβλήματα να προσεγγίσουμε κάποιους οικισμούς. Φτάσαμε δια θαλάσσης σε οικισμούς με δυσκολία. Μεταφέραμε κόσμο από εκεί στον Βόλο αρχικά και μετά στην Λάρισα γιατί είναι τουρίστες που δεν μπορούσαν να μετακινηθούν από το Πήλιο» περιέγραψε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Αγοραστός σημείωσε πως το βάρος θα δοθεί στη Καρδίτσα. Θα ξεκινήσουν και σήμερα επιχειρήσεις απεγκλωβισμών με κάθε μέσο, από αέρος (ελικόπτερα) και με κλιμάκια του Στρατού με βαριά μηχανήματα.

«Βοήθεια χρειάζονται 8 χωριά στην Καρδίτσα, που είναι τα Αγία Τριάδα, Ριζοβούνι, Καλογριανά, Αγναντερό, Μεταμόρφωση, Βλοχός, Κοσκινά, Μαραθέα. Θα επιχειρήσουν σήμερα με βάρκες, με χάμερ και με βαριά μηχανήματα αλλά και με ελικόπτερα» πρόσθεσε.

«Είναι άνθρωποι που έχουν παραμείνει στα χωριά και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στα υψηλότερα σημεία των σπιτιών τους και περιμένουν να τους παραλάβουν διασώστες. Θα επιχειρήσουν 15 ελικόπτερα σε κύκλο» διευκρίνισε.

Sports in

Αναποφάσιστος ο Λεμπρόν – Οι σκέψεις για το μέλλον του (vid)

Ο Λεμπρόν Τζέιμς μετά την ήττα-αποκλεισμό από τους Νάγκετς εμφανίστηκε αναποφάσιστος για το μέλλον του στους Λέικερς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024