Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Με... μαξιλάρι στους δρόμους της Ιταλίας η σύζυγος του Κάνιε Γουέστ - «Ας τη βοηθήσει κάποιος»

Με… μαξιλάρι στους δρόμους της Ιταλίας η σύζυγος του Κάνιε Γουέστ – «Ας τη βοηθήσει κάποιος»

Λίγες ημέρες μετά το περιστατικό στην Βενετία, Μπίανκα Σενσόρι και Κάνιε Γουέστ βρίσκονται ξανά στο προσκήνιο, για τους λάθος λόγους...

Η φημολογούμενη σύζυγος του Kάνιε Γουέστ, Μπιάνκα Σένσορι, προκάλεσε για ακόμα μια φορά σύγχυση με την τελευταία της εμφάνιση, στην οποία τη βλέπουμε να κρατάει ένα μαξιλάρι στο στήθος της, ενώ περπατάει στους δρόμους της Ιταλίας.

Όλα συνέβησαν την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, όταν ο ράπερ και η Σένσορι φωτογραφήθηκαν με μοναδικά σύνολα ενώ περπατούσαν στους δρόμους της Ιταλίας. Η εξόρμηση έγινε λίγες ημέρες αφότου το ζευγάρι… αποκλείστηκε από εταιρεία σκαφών στη Βενετία, μετά από φωτογραφίες που τους δείχνουν να επιδίδονται σε σεξουαλικές πράξεις σε κοινή θέα μέσα σε ένα από τα πλοία της.

Σε πρόσφατες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, η Σένσορι εθεάθη να περπατά με διάφανες μπεζ κάλτσες και ένα ασορτί κορμάκι με λουράκια. Κρατούσε επίσης ένα μωβ μαξιλάρι πάνω από το στήθος της, προφανώς σε μια προσπάθεια να καλύψει το πάνω μέρος του σώματός της. Η αρχιτέκτονας ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι τακούνια.

Ο Γουέστ επέλεξε ένα εντελώς total black look, το οποίο περιελάμβανε ένα κοντομάνικο πουκάμισο, παντελόνι, παντόφλες και κασκόλ με κουκούλα, το οποίο κάλυπτε το μεγαλύτερο μέρος του προσώπου του.

Στο Twitter, οι άνθρωποι εξέφρασαν τη σύγχυσή τους για την εμφάνιση της Σενσόρι, με τους περισσότερους να απορούν για το αξεσουάρ – μαξιλάρι.

«Θα τη χρησιμοποιήσει [ο Κάνιε Γουέστ] ως καναπέ;» ρώτησε ένα άτομο, ενώ άλλοι υπέθεσαν ότι ο Γούεστ είχε στυλιζάρει έτσι τη Σένσορι – η οποία φέρεται να «παντρεύτηκε» τον ράπερ σε μια μη νομικά δεσμευτική τελετή – και τον επέκριναν γι’ αυτό. Αναγνώρισαν επίσης ότι ο Γουέστ στο παρελθόν είχε στυλιζάρει την πρώην σύζυγό του, Κιμ Καρντάσιαν, όταν ήταν μαζί.

«Αισθάνομαι ότι ο Kanye την κάνει να ντύνεται έτσι», έγραψε ένας θαυμαστής, ενώ ένας άλλος ρώτησε: «Γιατί την κάνει να ντύνεται έτσι;.

Άλλοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έκαναν τις δικές τους εικασίες σχετικά με το γιατί το ζευγάρι κυκλοφορεί έτσι, με έναν να ισχυρίζεται ότι τρολάρουν και «το κάνουν σαφώς για λόγους αντίδρασης… αλλά είναι πολύ παράξενο».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα από τα ρούχα της Μπιάνκα Σένσορι έχει προκαλέσει ανάμεικτες αντιδράσεις. Λίγες ημέρες πριν φωτογραφηθούν στη Φλωρεντία, μια εταιρεία σκαφών της Βενετίας, η Venezia Turismo Motoscafi, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία δήλωνε ότι το ζευγάρι δεν ήταν πλέον ευπρόσδεκτο σε μελλοντικά ταξίδια.

Να σημειωθεί πως η αρχιτέκτονας Μπιάνκα, κυκλοφόρησε με το μαξιλάρι καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ την ίδια στιγμή θαυμαστές και μη του διάσημου ζευγαριού, κάνουν την έκκληση τους για ψυχική βοήθεια στην 28χρονη σύντροφο του Γουέστ.

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024