Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με Ολυμπιακό το Champions League της νέας εποχής

Με Ολυμπιακό το Champions League της νέας εποχής

Ο Ολυμπιακός είναι μέσα στις ομάδες που θα συμμετάσχουν στο νέο UEFA Champions League από τη σεζόν 2024/25, σύμφωνα με τις προβλέψεις της σελίδας UEFA Rankings.

Ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται μέσα στις ομάδες που θα συμμετάσχουν στην πρώτη έκδοση του UEFA Champions League της νέας εποχής, καθώς η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία έχει αποφασίσει να εφαρμόσει το format της διοργάνωσης από την σεζόν 2024/25.

Σύμφωνα, με την σελίδα UEFA Rankings, η οποία δημοσίευσε τις προβλέψεις της σχετικά με τις ομάδες που θα συμμετέχουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση τη σεζόν 2024/25, όταν θα έχουμε πλέον 36 ομάδες σε ενιαίο όμιλο, το όνομα του Ολυμπιακού βρίσκεται ανάμεσα στα κλαμπς που θα συμμετάσχουν.

Οι προβλέψεις βασίστηκαν στα στοιχεία του Euro Club Index, σύμφωνα με τα οποία οι «ερυθρόλευκοι» θα βρεθούν στην νέα διοργάνωση του UEFA Champions League, παίρνοντας θέση στο 4ο γκρουπ δυναμικότητας μαζί με ομάδες όπως η Αϊντχόφεν, ο Ερυθρός Αστέρας, η Μονακό, η Μπέτις και η Σέλτικ.

Επίσης, στα γκρουπ δυναμικότητας οι εκτιμήσεις χρίζουν ως φαβορί την Αγγλία και την Ιταλία να εκπροσωπείται από 5 ομάδες στην τελική φάση της διοργάνωσης καθώς οι δύο χώρες συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες να πάρουν τους περισσότερους βαθμούς την φετινή σεζόν και τελικά να κερδίσουν δύο επιπλέον θέσεις.

Φυσικά, δεν θα αλλάξει κάτι σχετικά με εκείνους που θα κατακτήσουν φέτος το UEFA Champions League και το UEFA Europa League και θα τους περιμένει μία θέση στην νεοσύστατη διοργάνωση που θα εκκινήσει σε περίπου έναν χρόνο.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024