Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατηγορείται ότι κάλυπτε τον Άντονι

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατηγορείται ότι κάλυπτε τον Άντονι

Μετά την έναρξη έρευνας από δικαστήριο του Σάο Πάολο για τον Άντονι σχετικά με την κακοποίηση πρώην συντρόφου του, δημοσίευμα στην Αγγλία αναφέρει πως η Γιουνάιτεντ κάλυπτε τον Βραζιλιάνο.

Μετά τη τεράστια υπόθεση του Μέισον Γκρίνγουντ (δανεικός στη Χετάφε) και τη σύγκρουση του Έρικ τεν Χάαγκ με τον Τζέιντον Σάντσο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει τώρα να διαχειριστεί και την υπόθεση Άντονι.

Ο Βραζιλιάνος «winger» κατηγορείται από την πρώην φίλη του για ενδοοικογενειακή βία, κατηγορία την οποία ακολούθησε η δημοσίευση συντριπτικών στοιχείων εις βάρος του Άντονι, στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της χώρας του.

Το γεγονός ανάγκασε τον σύλλογο να αντιδράσει επίσημα, βγάζοντας ανακοίνωση. «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναγνωρίζει τις κατηγορίες εναντίον του Άντονι και σημειώνει ότι η αστυνομία ερευνά. Εν αναμονή περαιτέρω πληροφοριών, ο σύλλογος δεν θα κάνει άλλα σχόλια. Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη αυτό το θέμα, όπως και τον αντίκτυπο αυτών των ισχυρισμών και των επακόλουθων αναφορών που θα έχουν για τα θύματα».

Η παραπάνω ενέργεια φαινεται πως δεν ήταν αρκετή να κατευνάσει την κατάσταση καθώς η αγγλική εφημερίδα Daily Mail κάνει λόγο για έναν σύλλογο που κατηγορείται ότι «κάλυπτε τον Άντονι».

Σαφώς, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αρνείται κατηγορηματικά την εκδοχή ότι ένα μέλος του ιατρικού επιτελείου της περιέθαλψε την πρώην σύντροφο του Άντονι μετά τη βία που ασκήθηκε εναντίον της. Ο σύλλογος απλώς επιβεβαίωσε ότι βοήθησε τον παίκτη και την πρώην κοπέλα του να κλείσουν ένα ιατρικό ραντεβού. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Άλλο αγγλικό δημοσιέυμα αναφέρεται πως η Γιουνάιτεντ δεν πήρε το μάθημά της από την υπόθεση Γκρίνγουντ. Επιπλέον, ο σύλλογος του «Ολντ Τράφορντ» κατηγορείται ότι επέτρεψε στον Άντονι να συνεχίσει να παίζει για μήνες, παρά τις εκκλήσεις από ενώσεις κατά της βίας που ζητούσαν την αποβολή του Βραζιλιάνου, όταν έγιναν γνωστά τα γεγονότα τον περασμένο Ιούνιο.

Μεγάλος πονοκέφαλος για τους «Κόκκινους Διαβόλους», για έναν παίκτη που της κόστισε σχεδόν 100 εκατομμύρια ευρώ πριν από ένα χρόνο.

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024