Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τραγωδία στον Πειραιά: «Ήταν έγκλημα» - Ξεσπά ο αδερφός του Αντώνη

Τραγωδία στον Πειραιά: «Ήταν έγκλημα» – Ξεσπά ο αδερφός του Αντώνη

«Απλά δεν θέλανε αυτοί να τον βάλουνε γιατί είχανε λύσει τα σχοινιά» λέει ο αδερφός του 36χρονου Αντώνη

«Ήταν έγκλημα» ξεσπά ο αδερφός του Αντώνη, ο οποίος πέθανε όταν μέλη του πληρώματος του Blue Horizon τον έσπρωξαν από τον καταπέλτη και έπεσε στο λιμάνι του Πειραιά.

«Ναι θα κινηθώ νομικά. Εγώ αυτό που ξέρω είναι αυτό που είδα κι εγώ. Είμαστε χάλια. Αυτό το πράγμα ήταν έγκλημα δηλαδή, εντάξει» τονίζει ο αδερφός του, μιλώντας στο Action24.

«Δεν έπρεπε να γίνει, να το σπρώξουν το παιδί να πέσει».

«Δεν υπήρχε περίπτωση να μην έχει εισιτήριο, αυτός έκανε το κουμάντο του και πήγε κι έκανε τη βόλτα του και γυρνούσε. Απλά δεν θέλανε αυτοί να τον βάλουνε γιατί είχανε λύσει τα σχοινιά. Που άμα δείτε στον Πειραιά, πολλές φορές γίνεται αυτό, να ανέβει κάποιος πάνω την ώρα που έχουν λύσει τα σχοινιά. Κι εγώ όταν ήμουν φαντάρος στην Κω, έχω ανέβει κι εγώ στο πλοίο έτσι. Δεν με πέταξε κάποιος στη θάλασσα…» συγκλονίζει ο αδερφός του Αντώνη.

Τι θα ισχυριστούν οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Αντώνη

Ο δικηγόρος της οικογένειας του Αντώνη είπε πως οι κατηγορούμενοι για τον θάνατο του Αντώνη, αναμένεται να ισχυριστούν ότι δεν τον έσπρωξαν, αλλά αυτός γλίστρησε στο άκρο του καταπέλτη.

«Έχω πληροφορηθεί ότι θα ισχυριστούν ότι δεν τον έσπρωξαν αλλά γλίστρησε στο νύχι της μπουκαπόρτας», είπε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Απόστολος Λύτρας.

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση της εταιρείας, σημείωσε: «Μετά την ανακοίνωση έφυγαν άνετοι και ωραίοι. Υπάρχει θέμα και με το Λιμενικό. Ήδη έχει ξεκινήσει έρευνα γιατί δεν υπήρχε κανένας από το Λιμενικό. Η εταιρεία έχει ευθύνη για τους υπαλλήλους της».

«Για μένα είναι ανθρωποκτονία εκ προθέσεως με άμεσο δόλο παρ’ όλα αυτά θεωρώ ότι θα ασκηθεί δίωξη για ενδεχόμενο δόλο. Εδώ υπάρχει ένα θέμα νομικό ας μην το αναλύσουμε αυτή τη στιγμή. Οι υπόλοιποι θα είναι για συνέργεια στην ανθρωποκτονία» εξήγησε.

Έκανε λόγο για παραλείψεις σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι θα έπρεπε να δοθεί εντολή να σταματήσουν οι μηχανές καθώς υπήρχε άνθρωπος στη θάλασσα.

Ακόμα ο κ. Λύτρας είπε ότι ο Αντώνης είχε εισιτήριο και σημείωσε ότι απαγορεύεται να φύγει πλοίο με ανοιχτό καταπέλτη.

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον για Ιμπόρα και Έμερι

Αν στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει ένας icon προπονητής και το αντίστροφο, τότε το βράδυ της Πέμπτης στο Βίλα Παρκ, ο Ουνάι Έμερι και ο Βιθέντε Ιμπόρα θα έχουν πολλά να θυμηθούν ως alter ego ο ένας του άλλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024