Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κακοκαιρία Daniel: «Έχουν πνιγεί άνθρωποι» - Συγκλονιστική μαρτυρία από την Καρδίτσα

Κακοκαιρία Daniel: «Έχουν πνιγεί άνθρωποι» – Συγκλονιστική μαρτυρία από την Καρδίτσα

Κάτοικος της Καρδίτσας κάνει λόγο για εγκλωβισμένους και πνιγμένους ανθρώπους από την επέλαση της κακοκαιρίας - «Ζητώ βοήθεια»

Εξαιρετικά δύσκολη είναι η κατάσταση στην Καρδίτσα, που ολόκληρες εκτάσεις και δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel Ολόκληρα χωριά μετατράπηκαν σε λίμνες και οι κάτοικοι παραμένουν εγκλωβισμένοι στα σπίτια τους για ώρα. Έχουν ανέβει σε στέγες για να σωθούν και απευθύνουν έκκληση για βοήθεια.

Κάτοικος της περιοχής συγκλονίζει κάνοντας λόγο για «ανθρώπους που έχουν πνιγεί».

«Βοήθεια, έχει ήδη πνιγεί κόσμος. Δεν έχουμε ούτε ρεύμα ούτε νερό».

«Δεν χτύπησε το 112. Έχουν καταπλακωθεί άνθρωποι μέσα στα σπίτια τους. Καλώ σε βοήθεια. Έχουν σωθεί άνθρωποι από τα γύρω σπίτια και έχουν έρθει σε εμένα. Έχουν πεθάνει, έχουν πνιγεί άνθρωποι. Ακριβώς στο απέναντι σπίτι από το δικό μου, ήταν πλινθόκτιστο κι έχει καταρρεύσει. Εκεί ζούσε ένας άνθρωπος. Δεν μπόρεσα να τον βοηθήσω. Δεν μπορώ να πάω να τον βρω» λέει χαρακτηριστικά η κυρία Χαρούλα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ό,τι νερά υπήρχαν ψηλά κατεβαίνουν στο χωριό και όπως λέει η κυρία Χαρούλα «κάθε δέκα λεπτά ακούς ένα σπίτι να γκρεμίζεται. Υπάρχουν πολλοί εγκλωβισμένοι. Μας είπαν ότι θα στείλουν βάρκα σε 2 ώρες. Βλέπουμε μόνο νερά, σαν να είναι απέραντη θάλασσα».

«Με πήρε τηλέφωνο και έκλαιγε» – Εγκλωβισμένη μητέρα με δύο μικρά παιδιά

Η κυρία Δέσποινα, μεταφέρει την κραυγή αγωνίας μίας συναδέλφου της, η οποία βρίσκεται εγκλωβισμένη στο σπίτι της στον Παλαμά της Καρδίτσας μαζί με τα δύο μικρά παιδιά της, ηλικίας 6 ετών και 6 μηνών αντίστοιχα.

«Ήταν έντρομη, έκλαιγε. Μου είπε πως είναι χωρίς ρεύμα, ζήτησε να στείλουν βάρκες για να τους απεγκλωβίσουν. Είναι αδύνατο να βγουν από το σπίτι, μπαίνουν νερά μέσα» περιγράφει, μιλώντας στο MEGA.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αυλή της γυναίκας έχει πλημμυρίσει και τα νερά αρχίζουν και μπαίνουν εντός του σπιτιού από το τζάκι και την κουζίνα, με τη ζωή τους να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Sports in

Τι ισχύει για Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ ενόψει του Game 5 με τους Πέισερς

Οι Μπακς παίζουν όλη τη σεζόν στο Game 5 με τους Πέισερς στο Μιλγουόκι (1/5, 04:30) και ενδεχομένως να αγωνιστούν ξανά χωρίς τους Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ, που εξακολουθούν να είναι αμφίβολοι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024