Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άννα Βίσση: Ξεσπά για τη δολοφονία του Αντώνη - «Αδιανόητη η απανθρωπιά»

Άννα Βίσση: Ξεσπά για τη δολοφονία του Αντώνη – «Αδιανόητη η απανθρωπιά»

Η Άννα Βίσση στράφηκε στα social media και εξέφρασε τη δική της άποψη για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη

Η εν ψυχρώ δολοφονία του 36χρονου Αντώνη στο λιμάνι του Πειραιά έχει σοκάρει το Πανελλήνιο, καθώς και τους δικούς του ανθρώπους στον Άγιο Νικόλαο.

Οργισμένη με το τραγικό συμβάν είναι και η Άννα Βίσση, η οποία με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το μεσημέρι της Πέμπτης έκανε το δικό της σχόλιο με το εν λόγω συμβάν.

«Αδιανόητη η απανθρωπιά προς αυτό το αθώο πλάσμα»

Ειδικότερα, αναρτώντας, μισή φωτογραφία του 36χρονου Αντώνη, έγραψε: «Αδιανόητη η απανθρωπιά προς αυτό το αθώο πλάσμα. Λύπη… Ντροπή… Δικαιοσύνη».

Δείτε την ανάρτηση της Άννας Βίσση

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τον θάνατο του Αντώνη

Την ίδια στιγμή, τις συνθήκες υπό τις οποίες τα μέλη του πληρώματος του Blue Horizon έσπρωξαν τον 36χρονο Αντώνη από τον καταπέλτη με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα και να πνιγεί, «φωτίζουν» οι μαρτυρίες των επιβατών του πλοίου αλλά και του Elyros, που βρισκόταν δίπλα του.

Ήταν εξάλλου οι μαρτυρίες και τα βίντεο των επιβατών που έδειξαν ότι ο θάνατος του 36χρονου ήταν αποτέλεσμα της βίαιης απώθησης των μελών του πληρώματος και όχι ατύχημα.

Δύο επιβάτες του πλοίου Elyros ήταν οι πρώτοι που επικοινώνησαν το βράδυ της Τρίτης με τα «Ρεθυμνιώτικα Νέα» για να καταγγείλουν τα όσα είδαν να εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια τους.

Ο Βασίλης Μικρόπουλος και η σύζυγος του Μαρία συγκλονίζουν περιγράφοντας ότι το πλήρωμα φώναζε στον Αντώνη «όξω», «τον έσπρωχνε, τον ξαναέσπρωχνε μέχρι που το παιδί έπεσε στην θάλασσα».

«Το φάγανε το παλικάρι»

«Ένα παιδί, ένα παλικάρι πέταξαν στην θάλασσα από το άλλο πλοίο και πνίγηκε, είναι νεκρό. Το βλέπουμε να επιπλέει και η θάλασσα το φέρνει πιο κοντά στο πλοίο που είμαστε εμείς. Το σκότωσαν, είδαμε τόσοι επιβάτες τι έγινε. Έτρεχε να μπει στο πλοίο και όταν ανέβηκε ένας από το πλήρωμα ακούσαμε να του φωνάζει “όξω-όξω” και τον έσπρωχνε, τον ξαναέσπρωχνε μέχρι που το παιδί έπεσε στην θάλασσα. Έχω πάθει σοκ, έχω τρελαθεί με αυτά που είδα. Πρέπει να μαθευτεί η αλήθεια τι έγινε και να μην κουκουλωθεί. Τόσοι μάρτυρες είδαμε και ακούσαμε τι έγινε. Είδαμε και το πλοίο που αμέσως έκανε απόπλου σα να μην συνέβη τίποτα. Εγώ δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να σιωπήσω, να μην πω την αλήθεια. Είναι ηθική υποχρέωση μου» ανέφεραν το βράδυ της Τρίτης.

Ο κ. Βασίλης και η σύζυγος του, παραμένουν ακόμη σοκαρισμένοι. «Δεν φεύγει από το μυαλό μου αυτό που είδα. Δεν μπορώ να το ξεπεράσω. Το φάγανε το παλικάρι» λέει στο  creta24 η κυρία Μαρία.

«Αν δεν είμαστε τόσοι μάρτυρες κι εάν δεν είχαν τραβηχτεί τα βίντεο από τους επιβάτες και του δικού μας πλοίου και του άλλου, η αλήθεια δεν θα μαθευόταν. Κρίμα, κρίμα για το παιδί που χάθηκε τόσο άδικα επειδή κάποιοι άλλοι, που οφείλουν να προστατεύουν τους επιβάτες αλλά και να σώζουν οποιοδήποτε άτομο εντοπίσουν στη θάλασσα, αποφάσισαν για τη ζωή του» συγκλονίζει.

Sports in

Στον «αέρα» το Μακάμπι – Παναθηναϊκός λόγω του κόσμου των Ισραηλινών

Το Game 3 της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό φέρεται να είναι στον… αέρα εξαιτίας των φιλάθλων των Ισραηλινών, σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024