Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διαζύγιο Κέβιν Κόστνερ: Γιατί τάχθηκε στο πλευρό του ο δικαστής

Διαζύγιο Κέβιν Κόστνερ: Γιατί τάχθηκε στο πλευρό του ο δικαστής

Οι πληρωμές προς την πρώην σύζυγό του, Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ, μειώθηκαν κατά το ήμισυ

Μόλις κατακάθισε ο «κουρνιαχτός» από τις τελευταίες εξελίξεις στο διαζύγιο του Κέβιν Κόστνερ, έγινε γνωστό πλέον το γιατί ο δικαστής στην επίμαχη υπόθεση πήρε το μέρος του ηθοποιού στη «διαμάχη» του με την πρώην γυναίκα του, Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ.

Από τον γάμο τους στο Άσπεν

Όπως αποκαλύπτεται από τα πρακτικά της δίκης, διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο η κατάθεση συμβούλου ορκωτού λογιστή που έφερε στο δικαστήριο η πλευρά του Κέβιν Κόστνερ, καθώς θεωρήθηκε ότι έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για τα οικονομικά ζητήματα του πρώην αγαπημένου ζευγαριού.

Αυτή ακριβώς η κατάθεση χαρακτηρίστηκε ιδιαίτερα αξιόπιστη από το δικαστήριο και δόθηκε εξέχουσα βάση και σημασία στα στοιχεία και τις εξηγήσεις που κατετέθηκαν.

Ο δικαστής δεν βρήκε πειστικούς τους ισχυρισμούς της πρώην γυναίκας του Κέβιν Κόστνερ

Από παλιές ευτυχισμένες ημέρες του πρώην ζευγαριού

Δικαστική νίκη

Την περασμένη εβδομάδα, την 1η Σεπτεμβρίου, λοιπόν, υπενθυμίζεται ότι η ετυμηγορία του δικαστηρίου που βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος λόγω της αναγνωρισιμότητας του μεγάλου σταρ, βγήκε υπέρ του Κέβιν Κόστνερ.

Ήταν μια σημαντική δικαστική νίκη αυτή για τον χολιγουντιανό σταρ, καθώς ο δικαστής της Σάντα Μπάρμπαρα, Thomas P. Anderle που είχε υπό την εποπτεία του την εν λόγω υπόθεση, ενέκρινε το προτεινόμενο από τον ηθοποιό ποσό διατροφής προς τη σύζυγο και τα παιδιά του. Ο δικαστής δεν βρήκε πειστικούς τους ισχυρισμούς της πρώην γυναίκας του Κέβιν Κόστνερ ούτε τα δικά της επιχειρήματα.

Το ποσό της διατροφής

Αυτό σημαίνει ότι οι πληρωμές προς την πρώην σύζυγό του, Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ, μειώθηκαν κατά το ήμισυ. Έτσι ο σταρ του Χόλιγουντ θα δίνει πλέον στην πρώην αγαπημένη του σύντροφο το ποσό ύψους 63.209 δολαρίων το μήνα για τη διατροφή των τριών παιδιών τους, έναντι 129.000 δολαρίων που πλήρωνε προηγουμένως.

Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει τρία παιδιά, τους δύο γιους του, Cayden (16 ετών) και Hayes (14 χρονών), καθώς και την κόρη τους Grace (13 ετών). Τον Μάιο που μας πέρασε, κατέθεσαν οι δύο πρώην σύντροφοι και στη ζωή αίτηση διαζυγίου ύστερα από 18 χρόνια έγγαμου βίου.

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024