Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντέμης: «Κάτι κάναμε λάθος με τον Φορτούνη στην Εθνική»

Ντέμης: «Κάτι κάναμε λάθος με τον Φορτούνη στην Εθνική»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε για τις κλήσεις του Γκουστάβο Πογέτ στην Εθνική ομάδα και σχολίασε τη μη κλήση Κωνσταντέλια και Βαγιαννίδη, αλλά και το λάθος με τον Φορτούνη.

O Nτέμης Νικολαΐδης σχολίασε στην εκπομπή «Monday FC» την απόφαση του Πογέτ να μην καλέσει στην Εθνική ομάδα τον Κώστα Φορτούνη, αλλά και την ανακοίνωση του ίδιου, ο οποίος αποφάσισε να σταματήσει την πορεία του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ και της Εθνικής ομάδας τόνισε ότι προφανώς «κάτι κάνουμε λάθος με τον Φορτούνη για να νιώθει ξένο σώμα στην ομάδα», ξεκαθάρισε ότι πρέπει να βρίσκεται στην ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στις μη κλήσεις των Κωνσταντέλια και Βαγιαννίδη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης:

«Έχουμε αρκετούς Έλληνες παίκτες που δικαιούνται μια θέση στην Εθνική. Δεν μπορείς να πεις γιατί δεν κάλεσε τον Δουβίκα και κάλεσε τον Γιακουμάκη, τον Παυλίδη και τον Ιωαννίδη, θέλουμε και τους τρεις και τον Δουβίκα τέταρτο, υπάρχουν αρκετοί και καλοί σέντερ φορ.

Εγώ μπορώ να καταλάβω έναν προπονητή, αυτός ξέρει θέλει να κάνει ένα γκρουπ. Το ίδιο θέμα είχαμε και με τον Ρεχάγκελ που και τότε δεν καλούσε κάποιους καλούς παίκτες. Αυτό που μου κάνει μεγαλύτερη εντύπωση από όλα είναι ο Κωνσταντέλιας, γιατί είναι νεαρός, θέλουμε να τον εντάξουμε και μου έκανε εντύπωση σε ματς που τον έχει πάρει και δεν τον έχει βάλει καθόλου.

Επίσης είναι παίκτης ο οποίος έχει χαρακτηριστικά που δεν έχει κανένας άλλος κατά την γνώμη μου, οπότε μου έκανε εντύπωση. Από την άλλη σέβομαι τον προπονητή δεν θα μας δημιουργήσει πρόβλημα αυτό, εμείς εδώ είμαστε να λέμε την γνώμη μας μέχρι εκεί όμως. Έχει φτιάξει μια ομάδα η οποία είναι καλή.

Διάβασα και κάποιες δηλώσεις του και είπε ότι έχει μιλήσει με τον ΠΑΟΚ και είπε την γνώμη του, έχει μιλήσει και με τον Φορτούνη. Γιατί και ο Φορτούνης είναι μέσα στους τρεις καλύτερους ποδοσφαιριστές και είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Για τον Κωνσταντέλια βάζω και το νεαρό της ηλικίας του και τα χαρακτηριστικά που δεν έχει κάποιος άλλος.

Ο Φορτούνης πήρε μια απόφαση και την σέβομαι. Κάτι λάθος έχουμε κάνει, δεν μπορούμε να φέρνουμε σε μια κατάσταση τον Φορτούνη και να δηλώνει ότι έκλεισε ο κύκλος μου στην Εθνική, κάτι λάθος έχουμε κάνει και αισθάνεται ξένο σώμα από την Εθνική ο Φορτούνης, το θέμα είναι ότι ο Φορτούνης δήλωσε ότι απέχει από την Εθνική ομάδα, κάτι που δεν με χαροποιεί καθόλου, μέχρι ένα όριο φτάνει η κριτική.

Tώρα για τον Βαγιαννίδη και αυτό μπορώ να το καταλάβω, γιατί υπάρχει ο Ρότα και ο Μπάλντοκ που τα πηγαίνουν καλά, σίγουρα έτσι όπως πάει ο Βαγιαννίδης θα τον δούμε και αυτόν στην Εθνική. Όλα κάπου στέκουν το πιο παράξενο για εμένα είναι πρώτα ο Κωνσταντέλιας και μετά ο Φορτούνης.

Ο Δουβίκας είναι διαφορετικό σέντερ φορ από τους υπόλοιπους, μου αρέσει πάρα πολύ αλλά μόνος μου καταλαβαίνω ότι ο Πογιέτ θέλει να παίξει με διαφορετικό στυλ επιθετικού και για αυτό τον άφησε εκτός. Περιμένω να δω την απόδοση της Εθνικής, πιο πολύ με ενδιαφέρει η απόδοση γιατί έτσι χτίζεις νοοτροπία, ότι αποτέλεσμα θέλει ας έρθει αρκεί να δω νοοτροπία ανάλογη με αυτή που είδαμε κόντρα στη Γαλλία».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024