Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έφτασε στην Αθήνα ο Ποντένσε - «Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό»

Έφτασε στην Αθήνα ο Ποντένσε – «Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό»

Ο Ντάνιελ Ποντένσε έφτασε στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεγάλη επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε έφτασε στην Αθήνα το πρωί της Τρίτης για να φορέσει για δεύτερη φορά στην καριέρα του τη φανέλα του Ολυμπιακού, με τους ερυθρόλευκους να ολοκληρώνουν το βράδυ της Δευτέρας τη μεταγραφή του καλοκαιρού.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ «προσγειώθηκε» στο Ελευθέριος Βενιζέλος μετά τις 7 το πρωί και οι φίλοι του Ολυμπιακού του ετοίμασαν μια θερμή υποδοχή και αναμένεται αφού να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις να ολοκληρώσει τη μεταγραφή και να μπει στις προπονήσεις.

Ο Ποντένσε στις πρώτες του δηλώσεις στη δεύτερη θητεία του στο λιμάνι τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Περίμενα για αυτή τη στιγμή από τότε που πήγα στην Αγγλία και τη Γουλβς. Δεν περίμενα να είναι τόσο νωρίς, αλλά ήρθε έτσι και είμαι τόσο ευγνώμων στον κύριο Μαρινάκη και είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που ήρθα ξανά στον Ολυμπιακό. Ελπίζω να δώσω χαρά στον κόσμο του Ολυμπιακού και να ζήσουμε μεγάλες στιγμές στο Καραϊσκάκη. Είμαι πανέτοιμος για να αγωνιστώ ξανά στον Ολυμπιακό και να δείξω στο γήπεδο γιατί επέστρεψα. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και θα δείξω την ποιότητα μου για αυτό τον κόσμο».

Στο αεροδρόμιο βρέθηκαν δεκάδες οπαδοί των Πειραιωτών για τον Πορτογάλο παικταρά, παρά το γεγονός ότι ήρθε νωρίς το πρωί, με τον κόσμο να τον αποθεώνει για την επιστροφή του στο λιμάνι. Ωστόσο και ο ίδιος έδειξε να το απολαμβανει, τραγουδώντας μαζί τους συνθήματα, πριν μπει στο αυτοκίνητο που βρισκόταν στο αεροδρόμιο για να τον πάρει και να τον μεταφέρει στα γραφεία των «ερυθρόλευκων».

Από εκεί και πέρα, ο Ποντένσε επιστρέφει μετά από 3,5 χρόνια στους «ερυθρόλευκους», όπου είχε 68 αγώνες με 13 γκολ και 14 ασίστ, προερχόμενος από τη Σπόρτινγκ. Έκανε μετά σπουδαία μεταγραφή στη Γουλβς, έχοντας εκεί 105 αγώνες με 16 γκολ και 9 ασίστ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο διεθνής μεσοεπιθετικός έχει ήδη ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό αλλά και δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα της ομάδας για τα παιχνίδια των ομίλων του Europa League.

Δείτε την άφιξη του Ποντένσε: 

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024