Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Έμα Κόριν: Εκκεντρική εμφάνιση στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας

Έμα Κόριν: Εκκεντρική εμφάνιση στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας

Αγνώριστη η ψιλόλιγνη ηθοποιός με το ιδιαίτερο στιλ που επέξεξε για την εμφάνιση της.

Η Έμα Κόριν, η οποία υποδύθηκε την πριγκίπισσα Νταϊάνα στη σειρά του Netflix «The Crown», εμφανίστηκε στην εκδήλωση της Miu Miu «Women’s Tales» στη Βενετία με ένα εναλλακτικό και ανατρεπτικό look. H όμορφη ηθοποιός κατάφερε να συγκεντρώσει τα βλέμματα επάνω της με το ξυρισμένο κεφάλι της και το ανδρικό εσώρουχο που φορούσε.

To εκκεντρικό look

Η 27χρονη ηθοποιός -που αυτοπροδιορίζεται ως non binary- φορούσε μια πράσινη ζακέτα Miu Miu κουμπωμένη πάνω από ένα λευκό τοπ και ασορτί πράσινο πλεκτό σλιπ πάνω από ένα λευκό εσώρουχο. Το style ολοκλήρωσε με μαύρο καλσόν, μαύρη δερμάτινη τσάντα και ένα ζευγάρι καφέ Oxford παπούτσια, καθώς και γυαλιά ηλίου με καθρέφτη.

 Η φωτογράφιση στη VOGUE

Η 26χρονη ηθοποιός, που φωτογραφήθηκε το καλοκαίρι χαμογελαστή με κοντό κούρεμα και καπέλο τζόκεϊ, έγινε το πρώτο non binary άτομο που εμφανίζεται στο εξώφυλλο της αμερικανικής έκδοσης του περιοδικού.

Το ιστορικό εξώφυλλο αποτελεί, αναμφίβολα, ένα τολμηρό βήμα προς τα εμπρός για τη Vogue, που είναι γνωστή ως η επιτομή της μόδας στα έντυπα μέσα ενημέρωσης, αφού προβάλλει με μοναδικό τρόπο τους σταρ στα εξώφυλλά της, και αυτό με τη σειρά του προσφέρει μεγάλη εκπροσώπηση για τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα.

 «Το χαμόγελό μου τα λέει όλα! Τεράστια τιμή να είμαι το εξώφυλλο του Αυγούστου» έγραψε στο Instagram.

Στη συνέντευξη η Έμα Κόριν συζητά τη nonbinary ταυτότητα, αλλά και τη χρήση της αντωνυμίας they. «Αισθάνομαι πολύ πιο ορατή όταν με αποκαλούν «they», αλλά οι πιο στενοί μου φίλοι με φωνάζουν «she» και δεν με πειράζει, γιατί ξέρω ότι με ξέρουν» λέει.

Μίλησε επίσης για τις σχέσεις και για πώς είναι να βγαίνεις με άτομα διαφορετικής ταυτότητας φύλου, εξηγώντας ότι προσδιορίζεται ως queer όταν πρόκειται για τη σεξουαλικότητα, αν και παραδέχεται ότι ακόμη επεξεργάζεται «όλα αυτά τα περίπλοκα πράγματα σχετικά με το φύλο και τη σεξουαλικότητα».

Sports in

Μπράιτον – Άστον Βίλα 1-0: Ήττα για τους «Villans» πριν τον Ολυμπιακό, έχασαν και τον Ρότζερς

Λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, η Άστον Βίλα έχασε με 1-0 από την Μπράιτον στο «AMEX» ενώ είδε τον Ρότζερς να αποχωρεί τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024