Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στον κόσμο της Νότιγχαμ

Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στον κόσμο της Νότιγχαμ

Ο ισχυρός άνδρας της βρετανικής ομάδας αναφέρθηκε στην σπουδαία νίκη επί της Τσέλσι και τόνισε ότι οι ημέρες που έρχονται θα είναι ακόμα καλύτερες για τον αγγλικό σύλλογο.

Μία από τις σπουδαιότερες νίκες της σύγχρονης ιστορίας της πέτυχε η Νότιγχαμ Φόρεστ το περασμένο Σάββατο (2/9), όταν κέρδισε την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με 1-0 για την 4η αγωνιστική της Premier League.

Μια εντυπωσιακή εμφάνιση από τους ποδοσφαιριστές του Στιβ Κούπερ, που έφυγαν θριαμβευτές από την έδρα της Τσέλσι και γέμισαν με χαρά και περηφάνια τον κόσμο του συλλόγου και φυσικά τον ηγέτη της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο ισχυρός άνδρας της Νότιγχαμ Φόρεστ σε μήνυμά του στην ιστοσελίδα της βρετανικής ομάδας αναφέρθηκε στη σπουδαία νίκη που πέτυχε η ομάδα του στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και τόνισε ότι οι ημέρες που έρχονται θα είναι ακόμα καλύτερες για τον αγγλικό σύλλογο.

Παράλληλα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέπτυξε τα σχέδιά του για την επόμενη ημέρα της ομάδας και απεύθυνε κάλεσμα συσπείρωσης, εκφράζοντας για μια ακόμα φορά την αφοσίωσή του στον βρετανικό σύλλογο. «Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η αφοσίωση μας σε αυτόν τον σύλλογο είναι ακλόνητη. Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε, να υποστηρίζουμε και να ηγούμαστε με σαφές όραμα για το μέλλον της Νότιγχαμ Φόρεστ. Όχι μόνο μια ποδοσφαιρική ομάδα, είναι για την πόλη και την κοινότητα του Nottinghamshire. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε το μεγαλείο», ανέφερε.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στη γραπτή του δήλωση ο Ευάγγελος Μαρινάκης:

«Αγαπητοί μας φιλάθλοι

Ελπίζω αυτό το μήνυμα να σας βρει καλά με υγεία και καλή διάθεση μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου και τη νίκη μας στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Καθώς ξεκινάμε μια νέα σεζόν, ήθελα να αφιερώσω μια στιγμή για να σκεφτώ το ταξίδι μας μέχρι τώρα και να μοιραστώ μαζί σας τα απίστευτα βήματα που έχουμε κάνει ως σύλλογος κατά τη διάρκεια της κλειστής σεζόν και της καλοκαιρινής περιόδου.

Πρώτα και κύρια, θέλω να εκφράσω τη βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την ακλόνητη πίστη και την παθιασμένη υποστήριξή σας. Είστε ο χτύπος της καρδιάς αυτού του συλλόγου και η αφοσίωση και η αγάπη σας για τη Φόρεστ είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από τις φιλοδοξίες μας για σπουδαία πράγματα.

Για όσους από εσάς είχατε την τύχη να είστε μαζί μας στο Stamford Bridge το Σάββατο, ελπίζω, όπως και εμείς, να αισθανθήκατε κάτι ξεχωριστό που συνεχίζει να αναπτύσσεται μέσα στον σύλλογό μας.

Η νίκη μας δεν ήταν απλώς μια νίκη εκτός έδρας εναντίον μιας από τις καθιερωμένες ομάδες της Premier League. Καθώς οι παίκτες και το προπονητικό μας επιτελείο προχωρούσαν μέχρι το τέλος και πανηγυρίσαμε στις εξέδρες, ένιωθα ότι ήμασταν κάτι περισσότερο από μια ποδοσφαιρική ομάδα. Ένιωθα πως ήμασταν οικογένεια.

Όταν μιλάμε για οικογένεια, σημαίνει περισσότερα από μια ομάδα ατόμων που υποστηρίζουν την ίδια ομάδα. Μια οικογένεια παλεύει η μια για την άλλη, στηρίζει η μια την άλλη και αγαπιέται. Μια οικογένεια μένει ενωμένη όταν γίνονται λάθη, πονάει μαζί όταν κάποιος από εμάς θρηνεί και πανηγυρίζει μαζί όταν τα καταφέρνουμε. Η οικογένεια έχει ψυχή και συλλογικό χτύπο καρδιάς. Η οικογένεια μας κάνει πιο δυνατούς μαζί από το άθροισμα των μερών μας.

Από τους παίκτες στο γήπεδο μέχρι το προσωπικό πίσω από τις κουρτίνες, από τους οπαδούς στις εξέδρες μέχρι τις κοινότητες που υπηρετούμε, όλους μας συνδέει ένας κοινός δεσμός—η αγάπη για τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Μαζί, μοιραζόμαστε τις επιτυχίες και τις αποτυχίες, τους θριάμβους και τις ανατροπές, και στεκόμαστε ως ένα στην επιδίωξή μας για την επιτυχία.

Αυτό το καλοκαίρι, ξεκινήσαμε μια αποστολή για να ενισχύσουμε αυτή την οικογένεια και είμαι χαρούμενος που το πετύχαμε αυτό.

Ο ενθουσιασμός που κόβει την ανάσα της ημέρας λήξης μεταγραφών είδε τη Νότιγχαμ Φόρεστ να κυριαρχεί στην κάλυψη των αθλητικών. Το σχέδιο ήταν πολύ σαφές και καλά υπολογισμένο. Ήταν το αποκορύφωμα μηνών αναλύσεων και ερευνών, συνεργατικών συναντήσεων με το προσωπικό μας και αδιάκοπης αναζήτησης μερικών από τα καλύτερα ταλέντα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Έχουμε φροντίσει πολύ να αναζητήσουμε και να αποκτήσουμε παίκτες που όχι μόνο είναι εξαιρετικά ταλαντούχοι, αλλά διαθέτουν τα προσόντα που καθορίζουν τη Νότιγχαμ Φόρεστ: σκληρότητα, αποφασιστικότητα, ομαδικό πνεύμα και παθιασμένη δέσμευση να μας βοηθήσουν να πραγματοποιήσουμε τις κοινές μας φιλοδοξίες. Αυτοί οι νέοι παίκτες δεν είναι εδώ μόνο για να φορέσουν τη φανέλα μας, είναι εδώ για να αγκαλιάσουν τις αξίες μας, να υποστηρίξουν την κληρονομιά μας, να μας ανεβάσουν στο επόμενο επίπεδο και να κάνουν περήφανο κάθε υποστηρικτή της Φόρεστ.

Οι παίκτες που έχουμε φέρει είναι μαχητές και νικητές που κατανοούν και πιστεύουν στο όραμά μας για το μέλλον αυτού του μεγάλου συλλόγου. Όταν αρκετοί ταλαντούχοι παίκτες απ’ όσους φέραμε αυτό το καλοκαίρι επιλέγουν τη Νότιγχαμ Φόρεστ έναντι των άλλων κυρίαρχων ευρωπαϊκών συλλόγων που κυνηγούν τις υπογραφές τους, θα πρέπει να ξέρετε ότι μας επιλέγουν γιατί έχουμε μοιραστεί μαζί τους το όραμά μας και έχουν επενδύσει πλήρως σε αυτό. Θέλουμε να πετύχουμε.

Ελάτε μαζί μας για να καλωσορίσουμε όλες τις νέες μας μεταγραφές στον σύλλογο. Από τη στιγμή που θα μπουν για πρώτη φορά στο City Ground σε μια ημέρα αγώνα, ξέρω ότι θα νιώσουν τη συλλογική αγάπη και τη φιλοδοξία που μοιραζόμαστε και θα εμπνευστούν και θα ενθαρρυνθούν από την απόφασή τους να ενταχθούν στη Φόρεστ. Χρειάζονται την πλήρη υποστήριξή σας. Για όσους δεν έχουν ξαναπαίξει στην Premier League, χρειάζονται επίσης χρόνο και υπομονή για να προσαρμοστούν

Φυσικά, καθώς νέοι παίκτες μπαίνουν στην οικογένειά μας, άλλοι προχωρούν. Τους ευχόμαστε επιτυχία στη μελλοντική τους καριέρα μακριά από τη Νότιγχαμ, αλλά σε κανέναν περισσότερο από τον Μπρέναν Τζόνσον. Ο Μπρέναν συνοψίζει όλα όσα είναι υπέροχα στο ποδόσφαιρο. Ένα νεαρό αγόρι που παίζει για την τοπική του ομάδα, εκπληρώνει τα όνειρά του και μεγαλώνει όχι μόνο ως ποδοσφαιριστής, αλλά ως άνθρωπος.

Είναι το απόλυτο πρότυπο νεαρού επαγγελματίαα και η συνεισφορά του στον σύλλογο που αγαπά ήταν τεράστια – μας βοήθησε να επιστρέψουμε στην Premier League και μας βοήθησε να παραμείνουμε σε αυτή στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της περασμένης σεζόν. Με τη μεταγραφή του στην Τότεναμ έδωσε επίσης στην ομάδα που ανδρώθηκε τα οικονομικά μέσα για να επανεπενδύσει και να συνεχίσει να αναπτύσσεται. Τον ευχαριστούμε που είναι μέλος της οικογένειάς μας και μας έδωσε τόσα πολλά από τον εαυτό του. Να είσαι καλά, Μπρέναν, να είσαι γερός και υγιής και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Το όραμά μας για τον σύλλογο είναι ξεκάθαρο και ακλόνητο: βρισκόμαστε σε έναν δρόμο για την επανατοποθέτηση της Νότιγχαμ Φόρεστ ως κυρίαρχης δύναμης στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Αυτό το ταξίδι δεν αφορά μόνο βραχυπρόθεσμα, πρόκειται για την οικοδόμηση ενός βιώσιμου μέλλοντος. Επενδύουμε στην ανάπτυξη νέων, καλλιεργώντας νεαρά ταλέντα και χτίζουμε μια ομάδα που μπορεί να ανταγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο για τα επόμενα χρόνια. Επενδύουμε επίσης στην ομάδα γυναικών της Φόρεστ, ενσωματώνοντάς τες πλήρως στο κλαμπ, ώστε να μπορούν να επωφεληθούν από τις βελτιωμένες εγκαταστάσεις και την υποστήριξη και να επωφεληθούν από την κουλτούρα υψηλών επιδόσεων μας. Είμαστε τόσο περήφανοι για τα επιτεύγματά τους την περασμένη σεζόν όσο και για την ομάδα ανδρών. Και πάλι, αυτό σημαίνει να είσαι οικογένεια.

Πέρα από το γήπεδο, έχουμε δουλέψει σκληρά για να οδηγήσουμε τον σύλλογο μπροστά. Επενδύσαμε σε νέα γήπεδα, ξαναχτίσαμε τα αποδυτήρια στο The City Ground και το προπονητικό γήπεδο και βελτιώσαμε τις εγκαταστάσεις ενδυνάμωσης, προετοιμασίας και φυσιοθεραπείας. Ένα νέο εστιατόριο και σαλόνι κατασκευάζεται για τους παίκτες μας για να βελτιώσουν την εμπειρία τους μαζί μας.

Έχουμε επίσης ανανεώσει τους χώρους εταιρικής φιλοξενίας και τις executive σουίτες, επανασχεδιάσαμε την αίθουσα συσκέψεών μας και δημιουργήσαμε μια εντυπωσιακή νέα σουίτα πολυμέσων για να εξυπηρετήσουμε τον αυξανόμενο αριθμό δημοσιογράφων που καλύπτουν το ρεπορτάζ τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Το κατάστημα μας στο The City Ground έχει υποστεί πλήρη ανακαίνιση και επανασχεδιασμό και ανοίξαμε ένα νέο κατάστημα στην καρδιά της πόλης για να φέρουμε τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο κέντρο της κοινότητάς μας. Όλα αυτά αντιπροσωπεύουν μια τεράστια επένδυση για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων μας σε όλους τους χώρους μας.

Καθώς το παγκοσμίως διάσημο City Ground εορτάζει την 125η επέτειό του αυτή την εβδομάδα, να ξέρετε ότι έχουμε επίσης εξαιρετικά σχέδια για το μέλλον του ιστορικού μας σπιτιού στις όχθες του Trent.

Καλωσορίζοντας τον Tom Cartledge ως νέο Πρόεδρό μας, έχουμε τώρα έναν ισόβιο οπαδό της Φόρεστ στο τιμόνι, ο οποίος ενισχύσει τη σύνδεση μεταξύ του συλλόγου και των φιλάθλων.

Η άφιξή του θα αναζωπυρώσει επίσης τα σχέδια για την ανάπλαση του διάσημου σπιτιού μας. Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε την ψυχή του σταδίου και τη θέση του στην ιστορία μας, επεκτείνοντάς το παράλληλα για να δημιουργήσουμε έναν σύγχρονο χώρο ανάλογο με τις τολμηρές φιλοδοξίες μας. Πρώτα και κύρια, αυτό σημαίνει ότι κάποιος μπορεί να φιλοξενήσει μεγαλύτερο αριθμό υποστηρικτών, έτσι ώστε περισσότεροι οπαδοί να μπορούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες μας και η επόμενη γενιά των πιστών της Φόρεστ να αισθάνεται πραγματικά μέρος του μέλλοντος που δημιουργούμε εδώ.

Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μας στον Νίκολας Ράνταλ για την υπηρεσία του ως Προέδρου πριν από την άφιξη του Τομ. Ο Νικ παραμένει μαζί μας στο Διοικητικό Συμβούλιο και θα συνεχίσει να στηρίζει τον Όμιλο σε έναν διαφορετικό αλλά πολύτιμο ρόλο.

Σας προτρέπω να αγκαλιάσετε το οικογενειακό πνεύμα που αναπτύσσουμε καθώς ξεκινάμε μια νέα σεζόν. Ας συσπειρωθούμε πίσω από τους παίκτες μας, ας συνεχίσουμε να δημιουργούμε μια ατμόσφαιρα στο The City Ground που φοβίζει τους αντιπάλους μας και ας είμαστε η κινητήρια δύναμη που ωθεί τη Νότιγχαμ Φόρεστ σε νέα ύψη.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η αφοσίωση μας σε αυτόν τον σύλλογο είναι ακλόνητη. Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε, να υποστηρίζουμε και να ηγούμαστε με σαφές όραμα για το μέλλον της Νότιγχαμ Φόρεστ. Όχι μόνο μια ποδοσφαιρική ομάδα, είναι για την πόλη και την κοινότητα του Nottinghamshire. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε το μεγαλείο.

Ευάγγελος Μαρινάκης»

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024