Εκφοβισμός δημοσιογράφων και βουλευτών της αντιπολίτευσης, ποινικοποίηση της κριτικής. Ετσι λειτουργούν τα καθεστώτα. Οποιαδήποτε ομοιότητα με την κυβέρνηση είναι (;) συμπτωματική
Η Χέρτα Βερολίνου αν και προηγήθηκε τέσσερις φορές, γνώρισε την ήττα από το Μαγδεμβούργο με 6-4 για την πέμπτη αγωνιστική της δεύτερης κατηγορίας του γερμανικού ποδοσφαιριστή.
Σε αυτή την αναμέτρηση έκανε το ντεμπούτο του ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ο οποίος αγωνίστηκε σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο.
Ο Έλληνας μέσος και πρώην παίκτης του Ολυμπιακού εντυπωσίασε τον προπονητή της ομάδας, Παλ Ντάρνταϊ, ο οποίος τον αποθέωσε λίγα 24ωρα μετά την αναμέτρηση.
«Δεν φοβόταν την μπάλα. Ό,τι έκανε με την μπάλα είχε νόημα. Χρειαζόμαστε τέτοια ποιότητα στο κέντρο», είπε ο προπονητής της Χέρτα.
Πλέον ο Μπουχαλάκης θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας.
Με γκολ του Σέσκο στο 90'+6' η Γιουνάιτεντ απέφυγε την ήττα κόντρα στη Γουέστ Χαμ (1-1) όμως και κρατήθηκε στην 4η της βαθμολογίας, μετά το 2-2 της Τσέλσι με τη Λιντς.
Η Τσέλσι ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 ως το 66′, όμως η Λιντς έκανε μεγάλη επιστροφή στο Στάμφορντ Μπριτζ αποσπώντας 2-2, για την 26η αγωνιστική της Premier League. Έχασαν έδαφος για την 4άδα οι μπλε.
Παίκτες όπως ο Τζέιμς, ο Μίροτιτς, ο Μπλοσομγκέιμ αλλά και ο Ντιαλό κάθε άλλο παρά σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται στη Μονακό, παρά το γεγονός ότι ο Πρίγκιπας Αλβέρτος προσπαθεί να βρει