Η Χέρτα Βερολίνου αν και προηγήθηκε τέσσερις φορές, γνώρισε την ήττα από το Μαγδεμβούργο με 6-4 για την πέμπτη αγωνιστική της δεύτερης κατηγορίας του γερμανικού ποδοσφαιριστή.
Σε αυτή την αναμέτρηση έκανε το ντεμπούτο του ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ο οποίος αγωνίστηκε σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο.
Ο Έλληνας μέσος και πρώην παίκτης του Ολυμπιακού εντυπωσίασε τον προπονητή της ομάδας, Παλ Ντάρνταϊ, ο οποίος τον αποθέωσε λίγα 24ωρα μετά την αναμέτρηση.
«Δεν φοβόταν την μπάλα. Ό,τι έκανε με την μπάλα είχε νόημα. Χρειαζόμαστε τέτοια ποιότητα στο κέντρο», είπε ο προπονητής της Χέρτα.
Πλέον ο Μπουχαλάκης θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας.
Πρωταθλήτρια MLS για πρώτη φορά στην ιστορία της αναδείχθηκε η Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι που επιβλήθηκε με 3-1 στον τελικό των Βανκούβερ Γουάιτκαπς του Τόμας Μίλερ. Ιδανικό φινάλε και Μπουσκέτς και Άλμπα.
Ο Σαλάχ ξέσπασε στις δηλώσεις του μετά τη νέα γκέλα της Λίβερπουλ, λέγοντας πως η ομάδα τον... πετάει, ενώ ξαφνικά δεν έχει και καμία σχέση με τον Άρνε Σλοτ.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα δύο παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής που έγιναν το Σάββατο (6/12), Ολυμπιακός - ΟΦΗ 3-0 και Βόλος - Κηφισιά 1-1.