Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι κλήσεις της Εθνικής Ελλάδος για τα ματς με Ολλανδία και Γιβραλτάρ

Οι κλήσεις της Εθνικής Ελλάδος για τα ματς με Ολλανδία και Γιβραλτάρ

Ο Γκουστάβο Πογέτ ανακοίνωσε τις κλήσεις της Εθνικής Ελλάδος για τα παιχνίδια με την Ολλανδία και το Γιβραλτάρ, για την προκριματική φάση του EURO 2024.

Ο Γκουστάβο Πογέτ έκανε γνωστές τις επιλογές του για τα παιχνίδια της Εθνικής Ομάδας, απέναντι σε Ολλανδία και Γιβραλτάρ, για τα προκριματικά του EURO 2024, που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γερμανίας.

Οι κλήσεις του Γκουστάβο Πογέτ, είχαν δύο διαφοροποιήσεις σε σχέση με την τελευταία φορά, με τους Κωνσταντέλια και Αλεξανδρόπουλο να μην συμπεριλαμβάνονται στις τελικές επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού.

Ο Πογέτ δεν κάλεσε κάποιο νέο πρόσωπο, για τη δύσκολη αποστολή της ομάδας με την Ολλανδία εκτός έδρας στις 7 Σεπτεμβρίου, αλλά και το «must win» παιχνίδι με το Γιβραλτάρ στις 10 Σεπτεμβρίου στην OPAP Arena.

Οι διεθνείς θα προπονηθούν για πρώτη φορά, τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου στις 18:30 στο Αθλητικό Κέντρο Μαζαράκη της ΠΑΕ Ατρόμητος.

Αναλυτικά οι κλήσεις της Εθνικής Ελλάδος:

Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Γιώργος Αθανασιάδης, Δημήτρης Γιαννούλης, Κώστας Τσιμίκας, Τζορτζ Μπάλντοκ, Λάζαρος Ρότα, Γιώργος Τζαβέλλας, Παντελής Χατζηδιάκος, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Παναγιώτης Ρέτσος, Δημήτρης Κουρμπέλης, Πέτρος Μάνταλος, Μανώλης Σιώπης, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Γιάννης Παπανικολάου, Τάσος Μπακασέτας, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Δημήτρης Λημνιός, Γιώργος Μασούρας, Δημήτρης Πέλκας, Ταξιάρχης Φούντας, Φώτης Ιωαννίδης, Γιώργος Γιακουμάκης, Βαγγέλης Παυλίδης.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024