Υπό έλεγχο η φωτιά που ξέσπασε σε εργοστασιακό χώρο στον Ασπρόπυργο
Η φωτιά περιορίστηκε πριν επεκταθεί σε διπλανά κτίρια
Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε χθες το βράδυ σε χώρο εργοστασίου στον Ασπρόπυργο.
Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε περί τις 22.30 χθες σε εργοστασιακό χώρο επί της οδού Κερκύρας στον Ασπρόπυργο. Για την κατάσβεσή της, κινητοποιήθηκαν 30 πυροσβέστες με 12 οχήματα.
Τεράστιες υλικές ζημιές
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η φωτιά ξεκίνησε σε εξωτερικό χώρο και επεκτάθηκε στο εργοστάσιο όπου σημειώθηκαν τεράστιες υλικές ζημιές ενώ κάηκαν τρία φορτηγά της εταιρείας.
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να την περιορίσουν, πριν επεκταθεί σε διπλανά κτίρια, σε ένα εκ των οποίων μάλιστα στεγάζεται και επιχείρηση με καύσιμα.
- Χιονισμένη Πρωτοχρονιά: Στα λευκά ντύθηκαν νησιά στις Κυκλάδες και στο Θρακικό πέλαγος
- Λονδίνο: Η γεωγραφία της εξουσίας μέσα από την έκθεση «Secret Maps»
- Το σώμα μου να είχατε: Η απολαυστική απάντηση της Τζένιφερ Λόπεζ σε όσους σχολιάζουν την εμφάνισή της
- Ελαφρώς… υπερβολικός: Ο Οσιμέν έκανε στον εαυτό του δώρο γενεθλίων… ένα κιλό διαμάντια (pics)
- Τραγωδία στην Κόρινθο: Νεκρή ηλικιωμένη μετά από φωτιά στο σπίτι της
- Μπαρτζώκας ενόψει Παναθηναϊκού: «Αν εκτελέσουμε σωστά το πλάνο μας, έχουμε σοβαρή τύχη να νικήσουμε»
