Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φορτούνα Σιτάρντ – Άγιαξ 0-0: Νέα απώλεια για τον «Αίαντα»

Φορτούνα Σιτάρντ – Άγιαξ 0-0: Νέα απώλεια για τον «Αίαντα»

Νέα απώλεια βαθμών (0-0) για τον Άγιαξ στην Eredivisie κόντρα στην Φορτούνα Σιτάρντ, αφού έμεινε στο «μηδέν» εκτός έδρας για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

«Κόλλησε» στο μηδέν ο Άγιαξ κόντρα στην Φορτούνα Σιτάρντ (0-0), στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Eredivisie και δίνει συνέχεια στις προβληματικές του εμφανίσεις.

Μάλιστα, γλύτωσε από τα χειρότερα καθώς στο 10ο λεπτό η Φορτούνα Σιτάρντ και συγκεκριμένα ο Νόσλιν αστόχησε από την «άσπρη βούλα» και απέτυχε να δώσει προβάδισμα στους γηπεδούχους. Για τον «αίαντα» ντεμπούτο πραγματοποίησε ο άλλοτε επιθετικό του ΠΑΟΚ ,Τσούμπα Άκπομ αλλά δεν κατάφερε να τον βοηθήσει να αποφύγει την γκέλα.

Συνολικά, ο Άγιαξ θα πρέπει να αισθάνεται ικανοποιημένος με την ισοπαλία καθώς οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, σπαταλλώντας ακόμη μία μεγάλη ευκαιρία, με τον Χαλίλοβιτς στο 85ο λεπτό. Έτσι, ο Άγιαξ έμεινε στους 5 βαθμούς και την 11η θέση, με την Φορτούνα να φτάνει τους 6 βαθμούς και να συνεχίζει άηττητη μετά από 4 στροφές του πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζουμε πως ο Άγιαξ είναι αντίπαλος της ΑΕΚ στην φάση των ομίλων του UEFA Europa League μαζί με την Μαρσέιγ και την Μπράιτον. Δεδομένου των εμφανίσεων αλλά και την εικόνα του ιστορικού συλλόγου του Άμστερνταμ η «Ένωση» μπορεί να αισθάνεται καλύτερα όσον αφορά την πρώτη μεταξύ τους συνάντηση.

Στο άλλο ματς που έλαβε χώρα νωρίτερα, η Ουτρέχτη διασύρθηκε εντός έδρας από την πρωταθλήτρια Φέγενορντ, γνωρίζοντας ήττα με 5-1, με τον Βασίλη Μπάρκα να μαζεύει πέντε φορές την μπάλα από την εστία του, σε ένα ματς όπου αποθεώθηκε ο Τάσος Δουβίκας από τους φίλους των γηπεδούχων στο «αντίο» του.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν νωρίς, στο 8ο λεπτό με τον Σαντιάγο Χιμένεζ, ωστόσο ισοφαρίστηκαν γρήγορα με γκολ του Ράιαν Φλαμίνγκο στο 19ο λεπτό. Ωστόσο, από εκεί και πέρα το ματς εξελίχθηκε σε μονόλογο της Φέγενορντ, με τους Χιμένεζ, Στενγκς, Ουέντα και Μίντε να διαμορφώνουν το τελικό θριαμβευτικό αποτέλεσμα.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024