Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Dua Lipa: Τα «μυστικά» του σεξ και των επιτυχημένων σχέσεων από την ποπ σταρ

Dua Lipa: Τα «μυστικά» του σεξ και των επιτυχημένων σχέσεων από την ποπ σταρ

Βγαίνει με τον 42χρονο Ρομέν Γαβρά τους τελευταίους μήνες

Συμβουλές για το πώς να κρατήσει κανείς μια ρομαντική σχέση να διαρκέσει στον χρόνο, καθώς και για το πώς να απολαμβάνει καλύτερα τον έρωτα στη σεξουαλική του ζωή, δίνει η 28χρονη τραγουδίστρια Dua Lipa.

Αποκαλύπτει τα δικά της μυστικά, στο δικό της προσωπικό podcast που ανεβάζει σε εβδομαδιαία βάση. Η ίδια ανοίχτηκε στο κοινό και μοιράστηκε λεπτομέρειες της προσωπικής της ζωής.

Η νέα «ιέρεια» της ποπ μουσικής υποστήριξε ότι τα ζευγάρια, προκειμένου να κάνουν την ερωτική τους σχέση να λειτουργήσει αποτελεσματικά και στο πεδίο της σεξουαλικής ενέργειας, θα πρέπει να είναι απολύτως ειλικρινείς μεταξύ τους. Σε ποιο κομμάτι ακριβώς;

Σύμφωνα με την Dua Lipa, θα πρέπει να μοιράζονται τις ανάγκες τους και τι τους ευχαριστεί στον σεξουαλικό τομέα. Μόνο τότε η σχέση θα λειτουργήσει υπέρ τους, κατά την ποπ σταρ.

Από τη θεωρία στην… πράξη

Η ίδια ισχυρίστηκε ότι της φαίνεται «παράξενο» να μην συζητάει κανείς αυτά τα θέματα και να περιβάλλεται το σεξ με αμηχανία και «ντροπή». Η νεαρή τραγουδίστρια, αυτόν τον καιρό, βγαίνει με τον 42χρονο Ρομέν Γαβρά.

Όπως είπε στο podcast της, «Το να μην μιλάς για το σεξ με τον άνθρωπο που κάνεις σεξ, μου φαίνεται τόσο περίεργα αφύσικο».

Για κείνη, το να μιλά κανείς κανονικά και με άνεση για το σεξ είναι ιδιαίτερα σημαντικό και κατά τη γνώμη της αυτή είναι μια θεματολογία που πρέπει να αναπτύσσεται ελεύθερα από τους ανθρώπους, προκειμένου να μην περιβάλλεται με μια αχλύ ντροπής και ενοχών η σεξουαλική ζωή των ανθρώπων.

Στις συμβουλές για το πώς να διαρκέσει μια σχέση, η Dua Lipa αποκαλύπτει ότι το παν είναι να κρατηθεί το κέφι και η χαρά, καθώς και το να μένουν τα πράγματα φρέσκα, ως ιδιαίτερα σπουδαίο προκρίνει το να βρίσκεις τρόπους να συνεχίζεις να διατηρείς την περιέργειά σου για τον σύντροφό σου.

Στο ίδιο podcast η διάσημη τραγουδίστρια, μίλησε ακόμη και για το πώς μπορεί να βρει κανείς την αγάπη και τον έρωτα και να ξεκινήσει μια ερωτική σχέση.

Είπε ότι εκείνη δεν έχει χρόνο για να χρησιμοποιεί εφαρμογές για ραντεβού, αλλά έχει πολλούς φίλους που το κάνουν και για κάποιους αποδεικνύεται πραγματικά λειτουργικό και χρήσιμο.

Sports in

Οι μέρες και οι ώρες των Game 5 Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Ανακοινώθηκαν οι μέρες και οι ώρες των Game 5 του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024