Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρεάλ Μαδρίτης – Χετάφε 2-1: Ο Μπέλινγκχαμ έσωσε ξανά τη «βασίλισσα»

Ρεάλ Μαδρίτης – Χετάφε 2-1: Ο Μπέλινγκχαμ έσωσε ξανά τη «βασίλισσα»

Η Ρεάλ Μαδρίτης λίγο έλειψε να αφήσει βαθμούς στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Χετάφε, όμως με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο και buzzer beater του Τζουντ Μπέλινγκχαμ πήρε την νίκη με 2-1.

Η Ρεάλ Μαδρίτης γλίτωσε ξανά. Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ την γλίτωσε ξανά. Ο Άγγλος μέσος βρέθηκε ξανά στο κατάλληλο σημείο και έδωσε την νίκη στην ομάδα του στο 90+4 απέναντι στην Χετάφε με 2-1.

Οι «Μαδριλένοι» δεν έκαναν το καλύτερο τους παιχνίδι σήμερα στο ανακαινισμένο Santiago Bernabeu, όμως ακόμα και με αυτόν τον τρόπο κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο απέναντι στην σκληροτράχηλη Χετάφε.

Ο Κάρλο Αντσελότι είδε την ομάδα του να δέχεται πολύ νωρίς γκολ από τον πρώην παίκτη της Ρεάλ, Μπόρχα Μαγιοράλ, έπειτα από σοβαρό λάθος του Φραν Γκαρθία. Ο Ισπανός επιθετικός βρέθηκε απέναντι στον Κέπα, τον πέρασε και πλάσαρε στην άδεια εστία για το 0-1 στο 11΄

Εκτός από μια σημαντική στιγμή στο ημίωρο με τον Χοσέλου, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν ξανά μεγάλη ευκαιρία, με αποτέλεσμα η Χετάφε να πηγαίνει με το προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Ότι δεν κατάφερε η Ρεάλ σε 45 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, το έκανε σε τρία στο δεύτερο μέρος. Ο Χοσέλου έκανε το 1-1 δίνοντας άλλη πνοή στην αναμέτρηση.

Και ενώ κανείς θα περίμενε πως μετά την ισοφάριση, η Ρεάλ θα βρει πιο εύκολα ανοιχτούς διαδρόμους, κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Έπρεπε να φτάσουμε στο 90+4, εκεί όπου ο Λούκας Βάθκεθ σούταρε έξω από την περιοχή, με τον Σόρια να χάνει τον έλεγχο της μπάλας και τον Μπέλινγκχαμ να κάνει από κοντινή απόσταση το τελικό 2-1.

4/4 για την Ρεάλ, πήγε στους 12 βαθμούς, αντίθετα η Χετάφε θα παραμείνει στους 4.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024