Η τρίτη αγωνιστική της Bundesliga συνεχίστηκε σήμερα, μετα το χθεσινό «σοκ» της Ντόρτμουντ, η οποία δεν κατάφερε να πάρει την νίκη απέναντι στην Χάιντενχαϊμ (2-2), ενώ βρισκόταν μπροστά με 2-0 στην έδρα της.
Σήμερα ακολούθησαν άλλα πέντε ματς στο μεσημεριανό πρόγραμμα και άλλο ένα στις 19:30 ανάμεσα σε Γκλάντμπαχ και Μπάγερν Μονάχου.
Στουτγκάρδη – Φράιμπουργκ 5-0
Διασυρμός για την Φράιμπουργκ στην τρίτη αγωνιστική της Bundesliga. Μια εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League δέχθηκε μια πολύ βαριά εκτός έδρας ήττα με 5-0 από την Στουτγκάρδη.
Η ομάδα του Χένες ήταν η απόλυτη κυρίαρχη σήμερα στον αγωνιστικό χώρο. Μέχρι τα πρώτα 45 λεπτά το σκορ ήταν ήδη στο 3-0 με δύο γκολ του Γκιρασί και ένα του Φιούριχ. Το 4-0 έκανε ξανά ο Γερμανός πετυχαίνοντας το δεύτερο δικό του γκολ, ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Μίλοτ στο 75′.
Στους 6 βαθμούς οι γηπεδούχοι μετά από την δεύτερη νίκη τους, όσους ακριβώς και η Φράιμπουργκ μετά την πρώτη ήττα της.
Την μοναξιά της κορυφής έστω και προσωρινά, απολαμβάνει η Μπάγερ Λεβερκούζεν του τρομερού Τσάμπι Αλόνσο. Οι «ασπιρίνες» επικράτησαν της Ντάρμσταντ με 5-1, πετυχαίνοντας την τρίτη σερί νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια, συνεχίζοντας την τρομερή του εικόνα από πέρσι.
Δύο γκολ ο Μπονιφάς, ένα ο Παλάσιος, ένα ο Χόφμαν και ένα ο Χλόζεκ για τον θρίαμβο της Μπάγερ. Είχε καταφέρει να ισοφαρίσει με τον Βίχελμσον η φιλοξενούμενη ομάδα στο 25΄
Εννιά βαθμοί για την Λεβερκούζεν, περιμένει την αναμέτρηση της Μπάγερν αργότερα. Ούτε σήμερα ο πρώτος βαθμός για την Ντάρμσταντ που μετράει 10 γκολ παθητικό και 2 ενεργητικό.
Ακόμη ένα υψηλό σκορ, αυτή τη φορά στην Βρέμη, εκεί όπου η τοπική ομάδα της Βέρντερ επιβλήθηκε της Μαίντς με 4-0.
Ο Ντακς άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 4΄, το 2-0 από τον Στάγκε στο 53. Μπιτενκούρ και Νίμαχ υπέγραψαν το τελικό 4-0 της εκπληκτικής Βέρντερ που μπορούσε να πετύχει ακόμη περισσότερα γκολ σήμερα απέναντι στο «φάντασμα» της περσινής Μάιντς.
Πρώτη νίκη για την Βέρντερ, στον έναν βαθμό θα μείνει η Μάιντς.
Δεύτερη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα για την Χόφενχαϊμ η οποία με γκολ των Μπρουκς, Μπέιερ και Σκοβ ανέτρεψε το εις βάρος της 0-1 που είχε κάνει ο Τόμας στο 36.
Στους 6 βαθμούς και οι δύο ομάδες μετά από τρεις αγωνιστικές.
Οι μόνες ομάδες που μοιράστηκαν από έναν βαθμό ήταν η Άουγκσμπουργκ και η Μπόχουμ, οι οποίες έμειναν στο 2-2. Δύο φορές προηγήθηκε η ομάδα του Μάασεν με τον Μπέλιο (35΄)και τον Ντεμίροβιτς (62΄), δύο φορές ισοφάρισε η φιλοξενούμενη με τον Ασάνο (45+3΄, 64΄).
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.