Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Στουτγκάρδη διέλυσε την Φράιμπουργκ (5-0)

Η Στουτγκάρδη διέλυσε την Φράιμπουργκ (5-0)

Ανησυχητικά τα σημερινά δείγματα της Φράιμπουργκ απέναντι στην Στουτγκάρδη. Αήττητη και μόνη πρώτη στην Bundesliga η Λεβερκούζεν.

Η τρίτη αγωνιστική της Bundesliga συνεχίστηκε σήμερα, μετα το χθεσινό «σοκ» της Ντόρτμουντ, η οποία δεν κατάφερε να πάρει την νίκη απέναντι στην Χάιντενχαϊμ (2-2), ενώ βρισκόταν μπροστά με 2-0 στην έδρα της.

Σήμερα ακολούθησαν άλλα πέντε ματς στο μεσημεριανό πρόγραμμα και άλλο ένα στις 19:30 ανάμεσα σε Γκλάντμπαχ και Μπάγερν Μονάχου.

Στουτγκάρδη – Φράιμπουργκ 5-0

Διασυρμός για την Φράιμπουργκ στην τρίτη αγωνιστική της Bundesliga. Μια εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League δέχθηκε μια πολύ βαριά εκτός έδρας ήττα με 5-0 από την Στουτγκάρδη.

Η ομάδα του Χένες ήταν η απόλυτη κυρίαρχη σήμερα στον αγωνιστικό χώρο. Μέχρι τα πρώτα 45 λεπτά το σκορ ήταν ήδη στο 3-0 με δύο γκολ του Γκιρασί και ένα του Φιούριχ. Το 4-0 έκανε ξανά ο Γερμανός πετυχαίνοντας το δεύτερο δικό του γκολ, ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Μίλοτ στο 75′.

Στους 6 βαθμούς οι γηπεδούχοι μετά από την δεύτερη νίκη τους, όσους ακριβώς και η Φράιμπουργκ μετά την πρώτη ήττα της.

Την μοναξιά της κορυφής έστω και προσωρινά, απολαμβάνει η Μπάγερ Λεβερκούζεν του τρομερού Τσάμπι Αλόνσο. Οι «ασπιρίνες» επικράτησαν της Ντάρμσταντ με 5-1, πετυχαίνοντας την τρίτη σερί νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια, συνεχίζοντας την τρομερή του εικόνα από πέρσι.

Δύο γκολ ο Μπονιφάς, ένα ο Παλάσιος, ένα ο Χόφμαν και ένα ο Χλόζεκ για τον θρίαμβο της Μπάγερ. Είχε καταφέρει να ισοφαρίσει με τον Βίχελμσον η φιλοξενούμενη ομάδα στο 25΄

Εννιά βαθμοί για την Λεβερκούζεν, περιμένει την αναμέτρηση της Μπάγερν αργότερα. Ούτε σήμερα ο πρώτος βαθμός για την Ντάρμσταντ που μετράει 10 γκολ παθητικό και 2 ενεργητικό.

Ακόμη ένα υψηλό σκορ, αυτή τη φορά στην Βρέμη, εκεί όπου η τοπική ομάδα της Βέρντερ επιβλήθηκε της Μαίντς με 4-0.

Ο Ντακς άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 4΄, το 2-0 από τον Στάγκε στο 53. Μπιτενκούρ και Νίμαχ υπέγραψαν το τελικό 4-0 της εκπληκτικής Βέρντερ που μπορούσε να πετύχει ακόμη περισσότερα γκολ σήμερα απέναντι στο «φάντασμα» της περσινής Μάιντς.

Πρώτη νίκη για την Βέρντερ, στον έναν βαθμό θα μείνει η Μάιντς.

Δεύτερη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα για την Χόφενχαϊμ η οποία με γκολ των Μπρουκς, Μπέιερ και Σκοβ ανέτρεψε το εις βάρος της 0-1 που είχε κάνει ο Τόμας στο 36.

Στους 6 βαθμούς και οι δύο ομάδες μετά από τρεις αγωνιστικές.

Οι μόνες ομάδες που μοιράστηκαν από έναν βαθμό ήταν η Άουγκσμπουργκ και η Μπόχουμ, οι οποίες έμειναν στο 2-2. Δύο φορές προηγήθηκε η ομάδα του Μάασεν με τον Μπέλιο (35΄)και τον Ντεμίροβιτς (62΄), δύο φορές ισοφάρισε η φιλοξενούμενη με τον Ασάνο (45+3΄, 64΄).

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024