Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κηφισιά – Ατρόμητος 2-1: Πρώτη νίκη στη μεγάλη κατηγορία για τους νεοφώτιστους

Κηφισιά – Ατρόμητος 2-1: Πρώτη νίκη στη μεγάλη κατηγορία για τους νεοφώτιστους

Την πρώτη νίκη της ιστορία της στη Superleague σημείωσε η Κηφισιά, καθώς επιβλήθηκε του Ατρομήτου με σκορ 2-1.

Ιστορική ημέρα για την ομάδα της Κηφισιάς, καθώς επικράτησε του Ατρομήτου με σκορ 2-1, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Superleague, και έτσι πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Όγκνιεν Οζέγκοβιτς και Αντώνης Παπασάββας ήταν οι άνθρωποι που βρήκαν δίχτυα και έδωσαν τους τρεις βαθμούς στους νεοφώτιστους απέναντι στους Περιστεριώτες που έμεινα να παίζουν με δέκα παίκτες από το φινάλε του πρώτου μέρους λόγω αποβολής του Λόρενς Ντε Μποκ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ατρόμητο να είναι πιο απειλητικός και να προσπαθεί να δημιουργήσει καταστάσεις στην περιοχή της Κηφισιάς, έχοντας ορισμένες καλές στιγμές. Ωστόσο, η φάση που άλλαξε ριζικά την αναμέτρηση συνέβη λίγο μετά το ημίωρο. Όταν δηλαδή οι Περιστεριώτες έμειναν με δέκα παίκτες.

Οι γηπεδούχοι έφυγαν σε αντεπίθεση, με τον Οζέγκοβιτς να βρίσκεται σε απόσταση βολής από το τέρμα, όμως έπεσε και δεν έπιασε καλά την μπάλα που κατέληξε δοκάρι και έξω. Το VAR όμως κάλεσε τον διαιτητή για αντικανονικό μαρκάρισμα στον επιτιθέμενο. Ύστερα από λίγη ώρα δόθηκε φάουλ ελάχιστα έξω από την γραμμή της περιοχής και κόκκινη κάρτα στον Ντε Μποκ. Ο Οζέγκοβιτς ανέλαβε την εκτέλεση στο 37′ και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα απευθείας στα δίχτυα για το 1-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Παρότι ο Ατρόμητος ήταν με δέκα παίκτες, αποτελούσε την ομάδα που πίεζε περισσότερο για να φτάσει στην ισοφάριση. Κάτι που εκμεταλλεύτηκε η Κηφισιά και μπόρεσε να φτάσει σε δεύτερο τέρμα με τον Παπασάββα να κάνει το 2-0 στο 69ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν, όμως εν τέλει το μόνο που κατάφεραν ήταν απλά να μειώσουν στο τελικό 2-1 στο 90′ με τον Λούκας Ασεβέδο.

Οι συνθέσεις:

ΚΗΦΙΣΙΑ (Γιάννης Αναστασίου): Κρίστινσον, Μασούρας, Βαφέας, Τσάπαν (66΄Μποτία), Λούμορ, Παπασάββας, Πέιος (66΄Αντούνες), Μπαρμπόσα (74΄Αντερέγκεν), Ίλιεφ (82΄Νίνης), Μπιφούμα (74΄Σάκιτς), Οζέγκοβιτς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόουλμαν): Μαρκετζάνι, Φριντζόνσον, Ασεβέδο, Τσακμάκης, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ (66΄Κεσχρίντα), Έντερ, Γιουμπιτάνα (40΄Αθανασίου), Καμαρά, Ντιρκς (66΄Ρομπάιγ), Αντζιέλσκι (73΄Βέργος)

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024