Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Ο ΠΑΟΚ λίγα 24ωρα μετά την πρόκριση του στους ομίλους του Conference League απέναντι στην Χαρτς, στρέφει την προσοχή του στο ματς της τρίτης αγωνιστικής της Super League, στην Κρήτη απέναντι στον ΟΦΗ.
Ο «Δικέφαλος» στοχεύει στο 3/3 μετά τις νίκες απέναντι σε Αστέρα Τρίπολης και Κηφισιά. Στα «πλαίσια» αυτής της αναμέτρησης, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του για το ματς στην Κρήτη.
Μέσα σε αυτή είναι και ο Σουαλιχό Μεϊτέ, ο οποίος αναμένεται να πάρει τα πρώτα λεπτά συμμετοχής με την νέα του ομάδα. Ο Γάλλος αποτελεί μαζί με τον Μάρκος Αντόνιο τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ.
Μαζί με τον Μεϊτέ, στην αποστολή βρίσκονται οι Ζίφκοβιτς, Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Βρακάς, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Α.Ζίβκοβιτς, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.
Εκτός αποστολής έμεινε ο Τάισον για λόγους ξεκούρασης, ο Φελίπε Σοάρες λόγω τραυματισμού και οι Λύρανζτης, Νάσμπεργκ και Σάστρε.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!