Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η πρώτη ημέρα της Athens Flying Week στην Τανάγρα - Μοναδική αεροπορική εμπειρία

Η πρώτη ημέρα της Athens Flying Week στην Τανάγρα – Μοναδική αεροπορική εμπειρία

Η Athens Flying Week συνεχίζεται και αύριο Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου με τις πύλες της Αεροπορικής Βάσης της Τανάγρας να ανοίγουν στις 9:00 το πρωί 

Η πρώτη ημέρα της Athens Flying Week – Tanagra International Air Show ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία!

Μεμονωμένα αεροσκάφη επιδείξεων και ακροβατικά σμήνη μάγεψαν τους χιλιάδες μικρούς και μεγάλους θεατές που συγκεντρώθηκαν από νωρίς το πρωί στην αεροπορική βάση της Τανάγρας, προσφέροντας τους μια μοναδική και πρωτόγνωρη αεροπορική εμπειρία!

Η Athens Flying Week επιβεβαίωσε το γεγονός ότι βρίσκεται ανάμεσα στα μεγαλύτερα Airshow της Ευρώπης, φιλοξενώντας ορισμένες από τις πιο «hot» συμμετοχές!

Η αμερικανική ομάδα με τα F-35

Το κοινό ενθουσίασε η αμερικανική ομάδα επιδείξεων με το F-35A Lightning II και τη Σμηναγό Kristin «BEO» Wolfe στο πιλοτήριο του υπερσύγχρονου μαχητικού που έκανε μια τρομερή επίδειξη πτητικών ικανοτήτων μπροστά στα μάτια των χιλιάδων θεατών!

Η Athens Flying Week συγκαταλέγεται στα μόλις τρία ευρωπαϊκά Airshow που επισκέπτεται φέτος η αμερικανική ομάδα!

Οι συγκλονιστικοί Fursan Al Emarat

Συγκλονιστική ήταν η επίδειξη του ακροβατικού σμήνους Fursan Al Emarat που ήρθαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα και επέλεξαν την Athens Flying Week για τη μία από τις δύο ευρωπαϊκές τους εμφανίσεις!

Οι «Ιππότες» των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων έβαψαν με χρώματα τον ουρανό της Τανάγρας, εντυπωσιάζοντας μικρούς και μεγάλους!

Έκοψαν την ανάσα

Την ανάσα των θεατών «έκοψε» το γαλλικό Rafale Solo Display με τον «Bubu» στο πιλοτήριο να αψηφά τη βαρύτητα και να εκτελεί ελιγμούς που φτάνουν το μαχητικό του αεροσκάφος στα όρια του!

Το Rafale που κέρδισε το βραβείο «Καλύτερου Air Display» στο Royal International Air Tattoo της Μεγάλης Βρετανίας, έδειξε στο κοινό της Athens Flying Week γιατί συγκαταλέγεται στα καλύτερα Display του κόσμου!

Οι φίλοι της Athens Flying Week γέμισαν με υπερηφάνεια και από τη μοναδική επίδειξη δυνατοτήτων της «Εθνικής Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων» του τρομερού F-16 ΖΕΥΣ της Πολεμικής Αεροπορίας όπως και του Τ-6 ΔΑΙΔΑΛΟΣ που κάθε χρόνο κερδίζει την αγάπη των θεατών!

Το κοινό μάγεψαν οι εκπληκτικοί Saudi Hawks αλλά και το Typhoon της Σαουδικής Αραβίας στην πρώτη του εμφάνιση εκτός συνόρων!

Οι μοναδικοί Patrulla Aguila από την Ισπανία  εντυπωσίασαν τους θεατές όπως και οι Ιταλοί WeFly! Από την Athens Flying Week 2023 δεν θα μπορούσε να λείπει το βέλγικο F-16 Dream Viper αλλά και το δανέζικο Dannebrog 800 που ξεσήκωσαν το κοινό με τον εκκωφαντικό θόρυβο και τους εκπληκτικούς τους ελιγμούς!

Τα ελληνικά Phantom

Εντυπωσιακή ήταν και η παρουσία των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων με τα F-4 Phantom να προσγειώνονται για πρώτη φορά στην Τανάγρα, τα Mirage 2000-5, τα Rafale και F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας να πετούν μαζί με το ΑΣΕΠΕ και φυσικά όλα τα πτητικά μέσα, αεροπλάνα και ελικόπτερα του Πολεμικού Ναυτικού και του Στρατού Ξηράς όπως και η δυναμική επίδειξη της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου του ΓΕΕΘΑ!

Η Athens Flying Week συνεχίζεται και αύριο Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου με τις πύλες της Αεροπορικής Βάσης της Τανάγρας να ανοίγουν στις 9:00 το πρωί και τις επιδείξεις να ξεκινούν στις 11:00!

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024