Στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης εισήχθη σήμερα Σάββατο ο επιτελάρχης της Πυροσβεστικής Χρήστος Λάμπρης, ο οποίος βρισκόταν στην πρώτη γραμμή του μετώπου για την κατάσβεση της φωτιάς στον Έβρο.
Μάχη με τις φλόγες
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν κυρίως στις περιοχές Κορνοφωλιά, Κοτρωνιά και Δαδιά και οι προσπάθειες τους είναι ηρωικές αφού πολλές φορές καταβάλλονται με κίνδυνο της ζωής τους.
Ο Χρήστος Λάμπρης ήταν ο επικεφαλής των πυροσβεστικών δυνάμεων που μάχονται εδώ και δύο εβδομάδες για την κατάσβεση του πύρινου μετώπου.
Όπως έγινε γνωστό σήμερα (2/9) αντιστράτηγος, Χρήστος Λάμπρης υπέστη αλλεργικό σοκ και για αυτό τον λόγο χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Πυροσβεστική ο κ. Λάμπρης έχει επιστρέψει ήδη στο πεδίο, επιχειρώντας στην πρώτη γραμμή για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στον Έβρο.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής