Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γουόκαπ: «Μεγάλη απογοήτευση…»

Γουόκαπ: «Μεγάλη απογοήτευση…»

Ο Τόμας Γουόκαπ μίλησε για την ήττα της Εθνικής από την Λιθουανία και τον αποκλεισμό της γαλανόλευκης από τη συνέχεια του Mundobasket 2023.

Η Εθνική ομάδα πάλεψε στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Λιθουανία, αλλά στο δεύτερο δεν άντεξε και μοιραία ηττήθηκε με 92-67.

Ένα αποτέλεσμα που έσβησε τις όποιες ελπίδες πρόκρισης είχε η γαλανόλευκη, γεγονός που προκάλεσε απογοήτευση στο στρατόπεδο της εθνικής ομάδας. Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του Τόμας Γουόκαπ, ο οποίος πραγματοποίησε μια σπουδαία εμφάνιση απέναντι στην Λιθουανία, αλλά δεν ήταν αρκετή για να δώσει στην Εθνική ομάδα τη νίκη.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Τόμας Γουόκαπ:

«Σίγουρα είναι μεγάλη απογοήτευση. Πιστεύω ότι μπορούσαμε να νικήσουμε και αυτό κάνει μεγαλύτερη την απογοήτευση. Η Λιθουανία είναι πολύ καλή ομάδα, το έδειξε και σήμερα. Έπαιξαν επιθετικά στην άμυνα, πήγαν με δύναμη στις επαφές και μας έβγαλε εκτός ρυθμού. Έβαλαν πολλά σουτ, γι’ αυτό είναι καλή ομάδα και ποτέ δεν ξαναβρήκαμε το ρυθμό μας. Ήταν μια… χιονοστιβάδα από εκεί και μετά για εμάς.

Ξέρουμε ότι έχουμε μια θέση στο Προολυμπιακό Τουρνουά, όπως ξέρουμε ότι έχουμε έναν ακόμη αγώνα μπροστά μας εδώ, με το Μαυροβούνιο. Μπορεί να μην έχει σημασία το αποτέλεσμα, αλλά θα προσπαθήσουμε, είναι τιμή να φοράς αυτή τη φανέλα πάντα! Ειδικά για εμένα που η ομοσπονδία μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Με καλωσόρισαν όλοι και φορώ τη φανέλα αυτή με περηφάνεια κάθε φορά είτε είναι φιλικό, είτε επίσημο».

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024