Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ne-Yo: «Πιπεράτες» αποκαλύψεις από την πρώην σύντροφό του - Χώρισαν γιατί ήθελε συνέχεια τρίο

Ne-Yo: «Πιπεράτες» αποκαλύψεις από την πρώην σύντροφό του – Χώρισαν γιατί ήθελε συνέχεια τρίο

Η Monyetta Shaw-Carter τα έβγαλε όλα στη φόρα...

Ne-Yo και Monyetta Shaw-Carter μπορεί να χώρισαν πριν από περίπου μία δεκαετία, ωστόσο τώρα όλο και περισσότερες λεπτομέρειες για τη σχέση τους βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Η πρώην αρραβωνιαστικιά του ράπερ παραχώρησε συνέντευξη στο κανάλι «Haus of Aaron» και αποκάλυψε ότι ο λόγος που τράβηξαν χωριστούς δρόμους ήταν η επιθυμία του Ne-Yo να μοιράζεται το κρεβάτι τους και με άλλες γυναίκες.

«Απατήσαμε ο ένας τον άλλο, αλλά μαζί. Αν αυτό έχει νόημα», είπε η Monyetta Shaw-Carter, υψώνοντας τρία δάχτυλάς της και εννοώντας ότι έκαναν τρίο.

«Δοκιμάζαμε πράγματα μαζί. Και στην πραγματικότητα, δεν είναι απιστία αν είσαι οκ με αυτό. Όμως, στη συνέχεια, όλο αυτό ξεκίνησε σιγά σιγά να μην του φτάνει. Του έλεγα, ‘όχι δεν υπέγραψα για να το κάνω αυτό κάθε μέρα’. Έγινε πρόβλημα όταν το ήθελε πολύ», εξήγησε στη συνέχεια η ίδια.

Η σταρ του ριάλιτι «Real Housewives of Atlanta» αποκάλυψε επίσης, πως σαν ζευγάρι δεν είχαν προβλήματα και «πειραματίζονταν» συχνά, όμως έκαναν τρίο μόνο 1-2 φορές τον χρόνο.

«Του είπα «αν θες αυτό, σημαίνει πως δεν με θες». Όσο κι αν προσπάθησα να το προσδιορίσω ως κάτι πικάντικο που κάνουμε σαν ζευγάρι μια στο τόσο, δεν ήταν αρκετό. Αλλά, είναι αυτό που είναι», συμπλήρωσε, τονίζοντας ότι ο Ne-Yo ζητούσε συνεχώς να έχουν άλλα άτομα στο κρεβάτι τους.

Το PageSix επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του ράπερ για ένα σχόλιο αλλά δεν υπήρξε ανταπόκριση.

Ο Ne-Yo και η Monyetta Shaw-Carter αρραβωνιάστηκαν το 2010 και τρία χρόνια αργότερα ενώ σε δύο μήνες είχε προγραμματιστεί ο γάμος τους. Έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τη Μάντελιν και τον Μέισον.

Τον περασμένο μήνα, ο Ne-Yo μοιράστηκε μια σπάνια φωτογραφία του με τα επτά παιδιά του και στη λεζάντα της ανάρτησής του, σημείωσε: «Είμαι πατέρας πάνω απ΄όλα. Ούτε τα χρήματα, ούτε η φήμη, ούτε καν η αγάπη για την τέχνη δεν μετράνε περισσότερο. Ό,τι κάνω το κάνω για τα παιδιά μου. Αυτά είναι ο λόγος μου. Δεν είμαι ούτε κατά διάνοια τέλειος και αυτό είναι εντάξει. Τα παιδιά μου με αγαπούν. Και θα πέθαινα, θα σκότωνα, θα έκλεβα, οτιδήποτε για να σιγουρευτώ ότι δεν θα χρειαστούν ποτέ τίποτα».

Δείτε τη συνέντευξη της Monyetta Shaw-Carter

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024