
Συνεχίζει το… πρέσινγκ η Αλ Ιτιχάντ: Δίνει 120 εκατ. στη Λίβερπουλ για τον Σαλάχ
Οι Σαουδάραβες δεν το βάζουν κάτω και θέλουν να κάνουν δικό τους τον Μοχάμεντ Σαλάχ.
Η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος της, με τις ομάδες να προετοιμάζουν τις τελευταίες τους κινήσεις. Η Αλ Ιτιχάντ είναι έτοιμη να παλέψει μέχρι τέλους την υπόθεση του Μοχάμεντ Σαλάχ τον οποίο θέλει πολύ.
Από την πλευρά της η Λίβερπουλ δεν θέλει να ακούει για αποχώρηση του Αιγύπτιου, με τους Σαουδάραβες πάντως να επιστρέφουν δυναμικά καταθέτοντας πρόταση ύψους 120 εκατομμυρίων για την απόκτηση του παίκτη. Ωστόσο οι «κόκκινοι» ξεκαθαρίζουν πως δεν πωλείται.
Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι ανένδοτος στο να τον παραχωρήσει, με τον Σαλάχ πάντως, όπως τονίζει η «Daily Mail», να έχει δελεαστεί από την πρόταση που έχει δεχθεί. Παρόλα αυτά η εν λόγω μετακίνηση δεν φαίνεται πως θα συμβεί, οπότε ο Αιγύπτιος δεν θέλει να προκαλέσει προβλήματα και θα παραμείνει κανονικά στο ρόστερ.
- Πώς ο τουρισμός θρέφει την ακρίβεια – Οι ταξιδιωτικές υπηρεσίες ως δομικός παράγοντας του πληθωρισμού
- H επιτυχία του «The Big Bang Theory» έκανε τον Τζιμ Πάρσονς να νιώθει άθλια
- Ισχυρός καύσωνας προ των πυλών με θερμοκρασίες έως 42°C – Πότε θα δροσίσει
- Αρβανίτης για Μητσοτάκη: Η κυβέρνηση της συγκάλυψης πανηγυρίζει για το Κράτος Δικαίου μετά την έκθεση της ΕΕ
- Ο Μαρκ Κουκουρέγια στις κορυφαίες επιλογές των Ισπανών για… μπύρα
- Φωτιά σε δασική έκταση στην Κόνιτσα




