Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τελευταίος αγώνας του Σαλάχ στη Λίβερπουλ;

Τελευταίος αγώνας του Σαλάχ στη Λίβερπουλ;

Αθλητικό τηλεοπτικό δίκτυο της Σαουδικής Αραβίας μετέδωσε το βράδυ του Σαββάτου πως ο Αιγύπτιος θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με τους Κόκκινους στο παιχνίδι με τη Νιουκάστλ.

Ο αγώνας της Λίβερπουλ με τη Νιουκάστλ που θα ξεκινήσει στο Σεντ Τζέιμς Παρκ σε λίγες ώρες θα είναι ο τελευταίος του Μοχάμεντ Σαλάχ με την κόκκινη φανέλα;

Σύμφωνα με το post που ανέβασε στο X (πρώην twitter) το βράδυ του Σαββάτου το σαουδαραβικό αθλητικό δίκτυο KSA Sport, μετά το παιχνίδι με τις «Καρακάξες» ο αίγυπτιος άσος θα πετάξει για το Ντουμπάι για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις πριν υπογράψει το φαραωνικό συμβόλαιό του με την Αλ Ιτιχάντ. Διάφορες πηγές ανέφεραν πως ο Σαλάχ έχει ενημερώσει τη Λίβερπουλ πως θέλει να αγωνιστεί στη Σαουδική Αραβία.

Το deadline για την ολοκλήρωση της μεταγραφής εκπνέει αύριο, 28 Αυγούστου και η πρόταση των Αράβων στο κλαμπ του Μερσεϊσάιντ ξεπερνά τα 100 εκατ. ευρώ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωνε την Παρασκευή πως η Λίβερπουλ δεν έχει δεχτεί καμία πρόταση, αλλά ακόμα κι αν αυτή κατατεθεί ο Σαλάχ δεν πρόκειται να φύγει από το Ανφιλντ.

Το χαρακτηριστικό της ιστορίας που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη είναι πως η σημερινή αντίπαλος της Λίβερπουλ, η Νιουκάστλ, ανήκει στο κρατικό ταμείο επενδύσεων της Σαουδικής Αραβίας, το περίφημο PIF στο οποίο ανήκει και η Αλ Ιτιχάντ που διεκδικεί τον Σαλάχ.

Στην περίπτωση που ο ποδοσφαιριστής των 187 τερμάτων σε 307 συμμετοχές με την κόκκινη φανέλα μετακομίσει στην Αραβική Χερσόνησο, τα περιθώρια για να τον αντικαταστήσει ο Κλοπ θα είναι πολύ περιορισμένα καθώς η αυλαία των μεταγραφών πέφτει την Παρασκευή και τα περισσότερα πρωταθλήματα βρίσκεται πλέον σε πλήρη εξέλιξη.

Ένα από τα ονόματα που έχουν ήδη αναφερθεί ως πιθανοί αντικαταστάτες του Σαλάχ είναι ο ιταλός διεθνής της Γιουβέντους Φεντερίκο Κιέζα.

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024