Ο Ολυμπιακός έχει τον απόλυτο έλεγχο στο παιχνίδι με την Τσουκαρίτσκι και μετά το δοκάρι του Έσε, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν νέα μεγάλη ευκαιρία (και μάλιστα διπλή), για ν’ ανοίξουν το σκορ.
Ο Ρέτσος έπιασε ωραία κεφαλιά στο 21′ αλλά ο γκολκίπερ της σερβικής ομάδας έκανε εξαιρετική απόκρουση, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Μασούρας σούταρε άουτ.
Δείτε την μεγάλη διπλή ευκαιρία της ομάδας του λιμανιού:
Μίλαν και Γιουβέντους έμειναν για δεύτερη φορά φέτος στο 0-0, με το αποτέλεσμα να βολεύει την πρωτοπόρο Ίντερ που πλησίασε ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα.
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις