Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Διαλυτικές τάσεις στους Σπαρτιάτες - «Greek mafia» πίσω από την απουσία των βουλευτών του βλέπει ο Στίγκας

Διαλυτικές τάσεις στους Σπαρτιάτες – «Greek mafia» πίσω από την απουσία των βουλευτών του βλέπει ο Στίγκας

Ο Β. Στίγκας έσπευσε να κατηγορήσει με βαρύτατους χαρακτηρισμούς τους βουλευτές του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «οι κύριοι που λείπουν είναι καθοδηγούμενοι και ποδηγετούμενοι από ξένα κέντρα, εξωκοινοβουλευτικά κέντρα»

Διαλυτικές τάσεις αντιμετωπίζει το ακροδεξιό πολιτικό μόρφωμα των Σπαρτιατών, καθώς μετά τις εικόνες στη Βουλή όπου ο πρόεδρος της Κ.Ο του κόμματος Βασίλης Στίγκας φαίνεται να βρίσκεται μόνος του χωρίς τους βουλευτές του, πριν λίγη ώρα ανέβηκε στο βήμα της Βουλής εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στα μέλη της κοινοβουλευτικής του ομάδας.

Ο κ. Στίγκας εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση προς τους βουλευτές των Σπαρτιατών που απουσίαζαν από τη σημερινή προ ημερησίας διάταξης συζήτηση για τις φωτιές.

Στο ακροδεξιό κόμμα των Σπαρτιατών, το οποίο – όπως όλα δείχνουν – οδεύει προς διάλυση, φαίνεται πως επικρατεί το απόλυτο χάος.

Ο πρόεδρος του κόμματος έμεινε σήμερα μόνος του στα έδρανα, καθώς ουδείς από τους βουλευτές του θέλησε να δώσει το «παρών» στη συζήτηση στη Βουλή, δείχνοντας έτσι ότι άλλη μία… ανταρσία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Τη διαλυτική κατάσταση υπογράμμισε και το σχόλιο του Προέδρου της Βουλής κ. Τασούλα: «Απ’ ό,τι κατάλαβα από τα όσα είπατε, εκπέμψατε το κύκνειο άσμα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματός σας και περιμένω εγγράφως μια τέτοια διατύπωση αυτής της εξελίξεως για να εκδοθεί και η απαραίτητη ληξιαρχική πράξη»

«Greek magia» και «Δον Κορλεόνε»

Ο κ. Στίγκας έσπευσε να κατηγορήσει με βαρύτατους χαρακτηρισμούς τους βουλευτές του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «οι κύριοι που λείπουν είναι καθοδηγούμενοι και ποδηγετούμενοι από ξένα κέντρα, εξωκοινοβουλευτικά κέντρα».

Μάλιστα, ο ηγέτης του ακροδεξιού μορφώματος έφτασε στο σημείο να μιλήσει για ξένα κέντρα που παραπέμπουν σε «greek mafia» ή Δον Κορλεόνε.

Με αυτό τον τρόπο, θέλησε να σχολιάσει αυτό που διαπιστώνει και ο ίδιος πλέον – ότι πραγματικός ηγέτης του σχηματισμού του οποίου τυπικά προΐσταται είναι ο έγκλειστος στις φυλακές, μετά την καταδίκη του για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, Ηλίας Κασιδιάρης.

Στη συνέχεια, κατηγόρησε και για έλλειψη ευαισθησίας τους απόντες βουλευτές, λέγοντας πως αυτοί «οι κύριοι λείπουν, ενώ η χώρα καίγεται».

Ο αρχηγός του ακροδεξιού κόμματος, ο οποίος έχει ευχαριστήσει δημόσια, για τη βοήθεια στις εκλογές, τον καταδικασμένο νεοναζί Κασιδιάρη, έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει τον εαυτό του βαθιά… δημοκράτη λέγοντας «εγώ δεν φοβάμαι, στέκομαι και θα στέκομαι όρθιος».

«Θα είδατε κάποιες εικόνες σήμερα. Αρχηγός να μην έχει δίπλα τους βουλευτές του. Αυτό γίνεται για πρώτη φορά και ίσως καταγραφεί στο βιβλίο Γκίνες», ανέφερε αρχικά ο Βασίλης Στίγκας, σχολιάζοντας την επιλογή των 11 βουλευτών του να απέχουν από την σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας.

Sports in

Οι μέρες και οι ώρες των Game 5 Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Ανακοινώθηκαν οι μέρες και οι ώρες των Game 5 του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024